Iesakat kādu variantu, kā man uz sava gludā pusautomāta uzlikt punkta tēmekli. No rūpnīcas ir jau dovetail bāze, bet iegādātais tēmeklis ir ar picatinny.
Jautājums spečukiem:
Vai Warne QD gredzeni "draudzējas" ar Recknagel picatinny sliedi?
Slēpts
24.08.2016. 21:21
Globus pirmajai klasei daudz neatšķiras no globusa otrajai☺.
Picatinny ir armijas standarts ar precīziem izmēriem. Waever ir nedaudz šaurākām rievām, līdz ar to uzlikt varēs jebkurā gadījumā. Picatinny paredzētos gredzenus uz weaver var neuzlikt.
Tas tā, pēc teorijas.
Labi, sākšu ar atlantu.. :)
Doma bija tāda: Ja lieto divu dažādu ražotāju stiprinājumus (recknagel sliede + Warne QD gredzeni), vai nesāks klibot trāpījuma precizitāte pēc optiku regulāras maiņas?
Slēpts
25.08.2016. 19:59
Ja māc šaubas, tad pērc arī reknāgeļa QD
Slēpts
25.08.2016. 21:23
Man personīgi nepatīk tās sajūtas, kad optiku uzliek uz bāzes un pirms pievilkšanas tā kustas šurpu turpu. Teorētiski viena ražotāja komplektam vajadzētu nodrošināt labāku precizitāti. Es savu plinti tā arī vēl neesmu izkodis, kāpēc nevaru trāpīt kur gribu, pēc optikas maiņas. Varbūt ar jauno optiku tas izdosies.
Slēpts
25.08.2016. 21:31
Vēlreiz atkārtošu, PIESTUM rinķus uz priekšu pie atdures pirms pievelc skrūves.
https://www.alanrhone-store.co...
Vai Warne QD gredzeni "draudzējas" ar Recknagel picatinny sliedi?
Picatinny ir armijas standarts ar precīziem izmēriem. Waever ir nedaudz šaurākām rievām, līdz ar to uzlikt varēs jebkurā gadījumā. Picatinny paredzētos gredzenus uz weaver var neuzlikt.
Tas tā, pēc teorijas.
Doma bija tāda: Ja lieto divu dažādu ražotāju stiprinājumus (recknagel sliede + Warne QD gredzeni), vai nesāks klibot trāpījuma precizitāte pēc optiku regulāras maiņas?