Kārli - šādus administratīvos aktus vajag apstrīdēt.
Sodu 100% var samazināt...parasti amatpersonas protokolus/lēmumus noformē tā, ka kādā pusē gadījumu lieta tiek izbeigta un sods atcelts.
Jau samaksāji?
mani sodija par brauksanu ar pieladetu ieroci - tobish karabine bija aptvere atstata, lai nepazud.... a sodu kad lika, tad tiesi ta ari pateica - nu ta ka Jus varat atlauties, lieku Jums maksimumalo naudas sodu....
Mārtiņ R. Varētu jau ieviest vēl veselu rindu muļķības,kas nav grūti izdarāmas,bet vai vajag?
Ja Vernera minētais gadījums ir taisnība,tad jādomā vai patronjostu likt ap vidukli nav bīstami!
Daini Dižais zināšanai MK noteikumos Nr 159,no 01.05.2008.,ir veiktas izmaiņas 90.punktā kur svītroti vārdi ja tas konstruktīvi paredzēts izjauktā veidā
Kas tur neiespējams? Tieši šī likuma daļa liekas ir vis adekvātākā un pirmkārt jau no drošības viedokļa. Manā medību praksē ir bijuši vairāki bīstami gadījumi, kas saistīti ar ieroča neizlādēšanu un konkrēti ar pusautomātu. 90gadu trakajā pofigismā kāda mana drauga autiņā, jumtā radās lieks vent. caurums, kad negaidot izšāva MCeška un patronas atradās tikai aptverē kā apgalvoja īpašnieks. Arī es tur biju un nedēļu puskurls staigāju. P.S. labi, ka tā! :(
Sodu 100% var samazināt...parasti amatpersonas protokolus/lēmumus noformē tā, ka kādā pusē gadījumu lieta tiek izbeigta un sods atcelts.
Jau samaksāji?
Ja Vernera minētais gadījums ir taisnība,tad jādomā vai patronjostu likt ap vidukli nav bīstami!