nu kraukļus nedriist saut! bet biedri mednieki padomājiet cik daudz vinji izēd zakjeenus!!
es dzudzas reizes esmu redzeejis kaa tas krauklis un staarkis nes zakjeenu prom!! piem. man arii jau daudz apsauts krauklju!!
un gulbju arii ir daudz tos arii vareetu šut!!
:DDD Nu džeks mēmi nodeva!
Mārtiņ, izlaboji vienu vārdu, bet reāli tev jau tur viss teksts ir galīgā pakaļā. :DDD Vaitad ir tik grūti pārlasīt to skrecelējumu pirms pievienošanas?
redzu ka neesi no laukiem Jēkab! skaisti viņi tiešām ir. bet ja tev ap māju gabali 20 lidinās un cielē uz visu kas pa pagalmu staigā? kaimiņam šogad ja nemaldos 40 cāļi un vistas padsimit laikam. nu vistas gan lapsas aiznesa.
Īsti nevar gan, jo vanagi nav bara dzīvnieki, tiem ir liels individuālais iecirknis. Max 2 vanagi var lidināties pa vienu, vairākus [pat desmitus] kvadrātkilometrus lielu iecirkni, citus, ja nejauši ieklīst, iecirkņa saimnieki parasti padzen.
Protams, vēl būtiski ir atšķirt, ka dotais putns tiešām ir vanags, nevis klijāns, lija, klija vai piekūns. Par dažādu kalibru ērgļiem nemaz nerunājot...
Manuprāt, no piekūnveidīgajiem putniem daudz nopietnāka problēma ir niedru lijas - nav tāda ūdensputniem nozīmīga ezera, kur tās nebūtu redzamas, protams, ne jau novembrī :)
tas ir mulkibas 2 vanagi. man te ir 10 vanagi uz 10kvadratkilometriem. pa visam 'platibam vispar nezinu cik. vairakus gadus atpakal priecajos cik smuki krasni putni. tagad uzskatu labaak 10 kovaarni nekaa 1 vanags
es dzudzas reizes esmu redzeejis kaa tas krauklis un staarkis nes zakjeenu prom!! piem. man arii jau daudz apsauts krauklju!!
un gulbju arii ir daudz tos arii vareetu šut!!
Mārtiņ, izlaboji vienu vārdu, bet reāli tev jau tur viss teksts ir galīgā pakaļā. :DDD Vaitad ir tik grūti pārlasīt to skrecelējumu pirms pievienošanas?
tu pats esi dziljaa pakaljaa!!!
teksts
Protams, vēl būtiski ir atšķirt, ka dotais putns tiešām ir vanags, nevis klijāns, lija, klija vai piekūns. Par dažādu kalibru ērgļiem nemaz nerunājot...
Manuprāt, no piekūnveidīgajiem putniem daudz nopietnāka problēma ir niedru lijas - nav tāda ūdensputniem nozīmīga ezera, kur tās nebūtu redzamas, protams, ne jau novembrī :)