Nu ikā VMD vajadzētu būt informētiem. Nu līdz šim tādus brīnumus nebija nācies dzirdēt!!!!
Man jau liekas ka tās ir muļķības, bet jāpainteresējas būtu kārtīgi!
Nu nīkuļi jau jā, bet es runāju par jaunajiem medniekiem , nevis nīkuļiem, piemēram es jau no 10 gadu vecuma gāju savam vecajam līdzi visās medībās un no 12 gadiem gāju patstāvīgi dzinējos, līdz ieguvu visus papīrus, nu labi man jau itkā vairs neskar tā 21 gada problēma, bet ko citiem jaunajiem??? Nu man liekas pilnīgas muļķības!!!!! Un kā ar tiem kam normāla karabīne nav pa kabatai???? Pilnīgs stulbums!!!!!!!!
Nu man jau liekas, ka tas tā nevarētu gluži būt, jo kā, piemēram, tad ar jaunajiem medniekiem, kam ir 18, jo kā labi zināms spico var nokārtot tikai no 21 gada vecuma!!! Tad sanāk ka jaunie mednieki nemaz nevarēs piedalīties dzinējmedības!!!
Ja masti ir ideali sagatavoti kur uz stigam stav podesti pluss vel varnukajas tad jau var medit...! Tacu ja medniekam jastav pizanajos lidz ausim, tad ari ar karabini mazas izredzes izdarit precizu savienu, turpretim dzirdets ka gludaa virpota lode gan noplaus avenajus, gan ari suki nogazis...!!!
Man jau liekas ka tās ir muļķības, bet jāpainteresējas būtu kārtīgi!
bet vai nākamgad?
Cik zinu, tad runa ir par obligāto spico lietošanu no paaugstinājumiem