Neko labāku kājās kā NOKIAN gumijniekus neesmu redzējis, visi slavē, neviens nav ķengājis! Maksā ap 80Ls Vinārā - vienam čalim jau 10 gadus ejot un neko citu pat nepirkšot!
nez, pirms pirkt krutus šņorzābakus par 120 Ls, varbūt tiešām iesākumā der par 20-40 Ls paķert tos pašus Salmo, Hodgman vai Norfin gumijniekus ar izolācijas zeķi iekšpusē un izmēģināt praksē. Varbūt tiešām vairs nekā cita nevajadzēs... Ir vēl tāds krievu Roks-Plast, tiesa, ne īsts gumijnieks, bet tāda kā galoša puszābaka izskatā ar stulmu no gumijota auduma, bet iekšā voiloka zeķe. Un zolē var būt iedzīti metāla šipi kā ziemas riepām.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
07.12.2007. 12:17
Lielaakaa probleema gumijniekiem, ko es redzu (iedomaajos) ir taa, ka kaaja tajos neelpo un sviist ... kaa rezultaataa var saakt salt un + nepatiikamaas izjuutas no izsutinaatas kaajas.
Varbuut kaads gumijnieku GURU var pateikt, ka taas ir pilniigas mulkjiibas utt? Varbuut nemaz nevajaga cepties un mekleet krutos zaabakus?
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
06.12.2007. 23:49
Mjā, Cabelas zābakiem ir tā priekšrocība, ka tie nav smagi, klusi staigājas, ērti un arī silti. Vasarai reiz Lijā uz atlaidēm nopirku mīkstas gumijas Beretta gumijniekus - ērti.
Nu gumijnieki ari medz but dazadi! Bet nu es domaju iegadat vasaras vieglus zabacinus ar mikstu zoli pieiesanai. Tur nedes blizniki ar biezu zoli. cabelas ir tadi klusies zabacini. Un ziemai riktigiem minusiem lai var sedet viska pie -20.
es nopirku Cabela's 600-Gram Whitetail Extreme™ with GORE-TEX® Scent-Lok®. pirmo bija labi pec kada laika saka laist uzdeni tagad jau pa slapju zali ejot suzas cauri, ja sapus ar to specialo airesolu tad kadu laiku tur. Nu esmu vilies. Zinu ka vel trim cilvekiem sitas modelis laiz udeni. Neiesaku.
Varbuut kaads gumijnieku GURU var pateikt, ka taas ir pilniigas mulkjiibas utt? Varbuut nemaz nevajaga cepties un mekleet krutos zaabakus?