Žēl lāčuka:(. Nu tos renku šāvējus tiešām vajadzētu sodīt, jo lielākā daļa nezin kas ir saskaņotie renkuļi un kādi vispār der konkrētai bisei. Pa finieri arī reti kurš izšauj lai pārbaudītu blīvumu, jo redz patronas dārgas, bet zvērus kropļo.
Barkavas pusē man lācis divas reizes uz gaidi nopozēja uz 5 un 15 metriem. Notēmēju gan un domās uzskatu ka zemē viņš man ir, bet tikai domās, jo tas ir fantastiski skaists zvērs un roka pret tādu neceļas.
Aprīkojums: Antonio Zolli 1900 cal.30-06spr.+ divstobrene
Suņi: Bondza
24.12.2008. 14:55
"andrejs bilinskis, 23.12.2008. 23:16
Pēdējo reizi manīts 2008-12-23 23:21
Barkavas pusē man lācis divas reizes uz gaidi nopozēja uz 5 un 15 metriem. Notēmēju gan un domās uzskatu ka zemē viņš man ir, bet tikai domās, jo tas ir fantastiski skaists zvērs un roka pret tādu neceļas. "
Toties tagadvelkot kājās bikses, nevar kļūdīties - dzeltens no priekšas, brūns uz aizmuguri. :DDD
Adrenalīnu uzdzina un sirsniņa arī dauzijās pamatīgi, bet tā nav ne vainas. Tikai uz mašīnu kad jāiet kāds puskilometrs pa melnu tumsu, sajūta reti riebīga.
ir kaadas 4 reizes redzeets laaci un uz gaidi sseezzot
parasti pie barotavas eedot graudus un uz auzu lauka...
Barkavas pusē man lācis divas reizes uz gaidi nopozēja uz 5 un 15 metriem. Notēmēju gan un domās uzskatu ka zemē viņš man ir, bet tikai domās, jo tas ir fantastiski skaists zvērs un roka pret tādu neceļas.
Pēdējo reizi manīts 2008-12-23 23:21
Barkavas pusē man lācis divas reizes uz gaidi nopozēja uz 5 un 15 metriem. Notēmēju gan un domās uzskatu ka zemē viņš man ir, bet tikai domās, jo tas ir fantastiski skaists zvērs un roka pret tādu neceļas. "
Toties tagadvelkot kājās bikses, nevar kļūdīties - dzeltens no priekšas, brūns uz aizmuguri. :DDD