Man ir igaunijas dzinejsuns,puika,tagad vinam ir 5,5 gadi. Oza vinam ideala,balss skala un smuka,atrod zveru loti atri; bet ar tam cukam mums ipasi labi neiet un tam par iemeslu es domaju,esmu vainiga pati,jo parak velu saku vinu vest uz mezu un medibam(vinam bija 1,5 gads),toreiz pati vel biju pavisam iesacejs mednieks un tas man ir pirmais suns,tapec pati nezinaju,ka pareizi darit un tikai tagad saprotu,ka vajadzeja no sakuma pasai pamacities ka un ko darit,tad tikai nemt suni; bet ari tagad bez mana Dzera meza butu daudz grutak:))
Personigi ir 2vi takshi viens ir jau 5gadi vecs ,bet ne ipashi netiek njemts lidzi uz mezhu (majas sargs)
otrs ir 10 meneshi vecs.,shaja sezona paradijo ko spej izcils darbs vis ka pienakas .. bals skala..
kaut arii zvers ir jau sen gabaala,suns iet pa pedu un rej..
ar sunjuku kopa tika shosezon uzcelti vairaki cuku bari un alnji.. uz stirnam ari ir aktiivs..
vieniga problema takshiem ir tad kad ir dzilsh sniegs. :(
otrs ir 10 meneshi vecs.,shaja sezona paradijo ko spej izcils darbs vis ka pienakas .. bals skala..
kaut arii zvers ir jau sen gabaala,suns iet pa pedu un rej..
ar sunjuku kopa tika shosezon uzcelti vairaki cuku bari un alnji.. uz stirnam ari ir aktiivs..
vieniga problema takshiem ir tad kad ir dzilsh sniegs. :(