Rezultatīvs verķis ir tad ja tu pārzini savu ieroci. Savā laikā pats lēju 9mm renkas un lādēju patronas un rezultāts bij uz 50 metriem 5 renkas lielajā siļķu bundžā, bet kam tas vajadzīgs , ja lode dod krietni lielāku enerģijas atdevi zvērā.Un lode arī trāpa tur kur tu tēmē, nevis kaut kur nebūt.Tāpēc ar renkām pa dižmedījumu nešauju un arī nešaušu.
Arī šauju ar aizslēga karabīni tik pēdējā laikā. Tomēr daudz vairāk jāpiedomā, kur lode aizskries, sevišķi dzinējmedībās. Jo visus jau nevajag apšaut zvērus. Un Briežu buļļus kādam vajag šaut arī nesmukos, lai smukie paliek pie govīm un teļi tad ar smuki būs. Kam tos ragus kaudzē kraut. Vienus pirtī pieliek pie sienas un..pārējos sieva lai gādā. Tomēr negribu noliegt, ka MC21-12 ar labu renkuļu patronu bija ļooti rezultatīvs verķis, par daudz rezultatīvs.
Kad te palasa , tad tiešām jauka bilde rādās. Viens mauc caur krūmiem pa nesakaidru mērķi un sašauj lāci , cits bliež caur krūmiem pa limitētajiem zvēriem ar renkām - NU NO 9 VIENS TRĀPĪS. Vīri vai tas nav murgs.Iemācīsimies beidzot cienīt medījumu.
Projektā par tām lodēm un dižmedījumu arī murgs par to viena gada vecumu. Nu kurš šķiro to cūku baru. Tāpat gāzīs pa kuili ar renkām.
Nu kurš meža no svetas lietas atteiksies... bet lai kartigi noliecas, ko tad taa knapinasies es masiiivs vecis..:::))) Zinu nostāstus kad džeks kāpis melorācijas grāvī lai bikses slapjas būtu ar rassu, kad no medību lietām ar vīriem jātgriežas kopā, lai būtu kā visi, jo nakti pavadījis kaimiņienes cisās...
Jā Raimond,ir tādi un paliks,jo domā tā...ka vairāk renkuļu jo trāpīs,ko tu ar savu lodi te:)),bet kad saķēza ui nu tā sanāca ka krūmi,ta leja,koks,utt....ES arī eju ar karabīni,un gludo,jo nezini kādu numuru izvilksi.
Lai nebutu lieki jautajumi pats eju ar spicu, un arī visādi gadās, neesmu dievs, kas visus 100% nolieku, bet atradis esmu visus šautos, bet šavis esmu mazāk nekā ar gludo, fortūna pakaļu pagriezusi laikam.....
agaaa domaju gan (zikjeri)... ne musus kolektivā, visu cieņu! Te jau Jurim Orinskim var oponet - neesi pārleicināts nešauj, kur problēma izšāvi nu tad arī meklē, vai tad par katru cenu jāšauj, ka tik gaļa, mums arī tādi vīri - noliek bullenu, un tad blisina pepinjus viii kādi sūdīgi ragi, būs kauns tādus vilkt no mežā laukā.. nu bet, pa izcirtumu nākot NU TIK SLIKTI NEIZSKATIJAS. Tas pats par renkuļiem briedim, izšauj acis un piekauj ar nezīti, ja ir spēka un varēšana, tas humoram... bet laikam jau kamer paaudze šhī senā būs... un vēl renkuļi uz skapjuaugšas un, ak šīs jaukās bumbinjas, tikmēr problēma pastāves..
Projektā par tām lodēm un dižmedījumu arī murgs par to viena gada vecumu. Nu kurš šķiro to cūku baru. Tāpat gāzīs pa kuili ar renkām.
Nu jau jau pagriezusies, tad tikai veel paluudz, lai pieliecs drusku un izmanto izdeviibu :))))))))))))