Tēmas nosaukums - cik labs ierocis ir zastava
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 9 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 18.02.2009. 23:29Līdzīgās tēmas
Valentīns
Pēdējo reizi manīts 2021-10-22 15:30
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: dobele
Atrašanās vieta: dobele
Medību stāžs: 14
Aprīkojums: iž27
Suņi: foksis
08.01.2009. 20:39
arī kad iegādāties gribēju spico ilgi domāju par markām.neko nesaku par brendiem .bet ja naudiņa piespiež arī nopirku zastavu 30 06un ziniet pagaidām nav domas to mainītir šautas lapsas zosis ticiet neticiet .kā gribat 300metros.izšāvu ap 700patronām un Zoommera slavētā optika 3*9*50 BUSHNEL ELITE SABIRA.kas maksā kā zastava.un stoķis kalpo nevainojami laide arī skaistāka nekā savage.takā ne vis ir zelts kas spīd un vaina jau ir kas gaili spiež nevis stroķī.sakrāšu naudu pirkšu jau no brendu gala lai pazīmētos .bet medīšanai ir ok

Atis
Pēdējo reizi manīts 2026-08-31 17:54
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: 35
Aprīkojums: Pilns komplekts
Suņi: Laika
Medību trofejas: 2
18.02.2009. 23:29
Es ar Zastavu ( 7x64 ) eju mediibaas nu jau 15 gadus un neesmu nozeelojis nevienu minuuti. Un joprojaam uzskatu sho instrumentu par labaako. Esmu nomediijis vienu Staltbrieza zeltu, divus sudrabus un daudzas bronzas un veel ieguvis daudz citu trofeju. Paraleeli man ir arii citu dizaaku brendu ieroci, tacu prieksroku dodu Zastavai. Nav sliktu ierocu, bet ir slikti neprofesionaali mednieki. Vajag saprast savu ieroci un paziit to. Kaa apliecinaajumu manis saciitajam varu pateikt, ka pirmaa karabiine man bija KO-44, kura ka saka meetaaja, bet iepazistot to, es ieguvu arii daudzas veertiigas trofejas, taja skaitaa zelta briedi. Tas taapat kaa ar meiteni, viss balstas uz savstarpejo sapratni, izpratni un miilestiibu un tad var gut baudu.