vai kads ar šim medibam ari nodarbojas??un var padalities pieredze kad zaķis viss labak ceļas no migas???kados laika apstakļos??un kur viss labpratak iekarto sev migu???
es te pagajušo piekdien pastaigaju pa mežu, cirsmam kas tiko nocirstas gar pudurišiem pedas ir, bet kad 6dien šos meiģinajam patrenkat, neka neviena paša tikai lapsas!!!doma bij tada ka šie guļ miga un augša neceļas, kamer tu viņam neuzkap virsu!!!
Lai zaķis celtos, ir viena lietiņa - ejot ik pa brīdim jāapstājas. Ja monotoni ej, vari paiet tam garām metra attālumā. Vienreiz foreļojot gandrīz sirdstrieku saķēru, kad šis spruka augšā no kājapakšas, jo apstājos, lai ūdenī ielaistu galu ar tārpu. Bet vispār zaķu maz. Lapsas tur vainīgas tikai daļēji - vismaz pie pelēko zaķu mazā skaita. Tur galvenie vainīgie ir kraukļi un stārķi.
starķis ir viss lielākais maita kads vien var but, viņš tak rij visu pec kartas!!!zaķu nau daudz bet medibas interesantas,štrunc par to ka nekas netiek nomedits, galvenais ka ir noticis process!!!
Godīgi sakot - man celtos. Ir pilnīgi skaidrs - cilvēks vienīgais spēj stārķu skaitu noregulēt normas robežās, jo šai sugai principā nav dabisko ienaidnieku.
Man roka paceltos bez pārdomām.... Nu tas nav normāli... Ar stārķiem ir spilgts piemērs, kādu efektu dod droša mākslīgā ligzdvieta (stabs) Viens ir tas, ka stārķi izrij visu kas kustas, sākot no kamenēm, beidzot ar irbēm, zaķēniem un part kazlēniem... bet kādus zaudējumus rada elektro un telefonu līnijām...? Mans viedoklis - cilvēks palīdzēja savairoties, cilvēkam arī jānoregulē skaits...
Ja monotoni ej, vari paiet tam garām metra attālumā. Vienreiz foreļojot gandrīz sirdstrieku saķēru, kad šis spruka augšā no kājapakšas, jo apstājos, lai ūdenī ielaistu galu ar tārpu.
Bet vispār zaķu maz. Lapsas tur vainīgas tikai daļēji - vismaz pie pelēko zaķu mazā skaita. Tur galvenie vainīgie ir kraukļi un stārķi.
Nu tas nav normāli... Ar stārķiem ir spilgts piemērs, kādu efektu dod droša mākslīgā ligzdvieta (stabs)
Viens ir tas, ka stārķi izrij visu kas kustas, sākot no kamenēm, beidzot ar irbēm, zaķēniem un part kazlēniem... bet kādus zaudējumus rada elektro un telefonu līnijām...?
Mans viedoklis - cilvēks palīdzēja savairoties, cilvēkam arī jānoregulē skaits...