Šodien vārdadienu svin Didzis, Gaidis, rītdien - Henrijs, Jete, Henriete
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Latvijas dzinejsuns

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 24 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.04.2009. 20:44
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Vika
Vika
Pēdējo reizi manīts 2009-04-09 19:12
Lietotāja statuss: Vērotājs
27.03.2009. 19:54
Andra, poteshanas shemu vinja man teica tieshi tadu pashu, un vinja nav macijusies pagride, vinjai pieder sava klinika, vinja ir PVD un nu dien nav slikta vetarste un loti pieprasita tikai cik es sapratu no vinjas teikta ka tas potes nu dien nav javeic vot punkts punkta 6 nedeljas, bet tas ir vecums sakot no... Runajot par likumdoshanu, vai tiesham tu esi tik naiva un doma ka visi visi ievero shos likumus. Un pilnigi piekritu Renara teiktajam pilnigi njirgas nak par Jums. Un citu arstu nu dien nevelos veklet un netaisos, jo esmu vinjas profisionalitate par visiem 100% parliecinata un kopa esam stradajushas. Un tas potes tiesham nav jataisa tajos terminjos ka noteikts poteshanas pase, tas ir gluzhi ka ar berna vakcinam. Tur ir minets laiks, bet veikt vinjas var ari velak tik jauznjemas risku...
Liene
Liene
Pēdējo reizi manīts 2012-04-06 13:18
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
28.03.2009. 08:16
Redzu Vika , ka Jūs esat tajā vecumā, kad'" gribu cukurgailīti un dabūšu" un pilnīgi veltīgi ir ar Jums diskutēt, jo visu laiku maļat tikai savu- ES NEREKLAMĒJU UN NEPĀRDODU KUCĒNUS!!!!! Bet uz jautājumu vai esat bijusi uz izstādi vai kur citur, kur reāli dzīvē tie suņi ir apskatāmi tā arī nespējat atbildēt..... tātad , piedodiet man ir viedoklis. Un vai tiešām Jūs nebaida, ka varat nopirkt kucēnu, par kura dzīvību Jūs cīnīsieties, nevis Jūsu vetārsts- es tieši tāpat kā Andra mēģinu Jums pateikt tikai to, ka pirms pērkat IZPĒTIET no kurienes, painteresējieties par vecākiem= ja sunītim ir vecāki reģistrēt, tad jebkura kluba pienākums ir sniegt par viņiem ziņas. Es kaļielāko murgu atceros tās šausmas, ko ieraudzīju, kad aizbraucām pakaļ savam kucēnam.Un par pārējo pat negribu atcerēties. Tik skumji, ka attiecīgo klubu kinologi netur kaut kādu kontroli par audzētavām. Lai Jums veicas.
Liene
Liene
28.03.2009. 08:31
Andra, beidz te baigo gudrīti tēlot, ja? Darīt Tev nav ko? Padauzies ar Brendu, Markusu un mazo smuko purneli! ::)))) Vika ir visu sapratusi un nav ko muti te virināt. Pārceļamies uz tēmu Mednieku sievas!
Vika
Vika
28.03.2009. 10:53
Laikam tomer neko neesmu sparatus :D, jus to visu tik tragiski uztverat, arprac cik cilveki nervozi palikushi, es sho temu uztveru ka uzjautrinajumu. Es censhos jums ieskaidrot ka es zinu uz ko es eju, ka es saprotu kas un ka. Un ja ne es nopirkshu tad kads cits un vinjiem naksies to pashu pardzivot. Un cukurgailishi man negarsho. Suni esmu redzejusi, uz izstadem esmu braukusi (no jums gan pirms tam sho jautajumu nebiju sanjmeusi). Es ari intresejusies kas mamma, kas tetis, kadi papiri, kur un kas un ka. Taka par to jus varat tiesham neuztraukties. ES ZINU KO ES UZNJEMOS, un zinu kadas izmaksas un zinu ka man naudas zinja sanaks tieshi tas pats ja es nopirktu kadu super puper suni. Starp citu, man virs vakar tadu jautajumu par jums uzdeva. Jus maksajat nodokljus no sanjemtas naudas par kuceniem? Un tieshi ta parceljamies uz temu mednieku sievas :D. forshi, no rita jau labs garastavoklis garantets palasot komentarus :D
Liene
Liene
28.03.2009. 11:34
VIKA! JAU SĀK PIEGRIEZTIES-ES KUCĒNUS N-E-T-I-R-G-O-J-U!!!! JŪS VISPĀR IZLASAT, KO MĒS RAKSTAM VAI ARĪ NEUZTVERAT? :(
Vika
Vika
28.03.2009. 12:49
LIENE VAITAD ES SAKU KA JUS TIRGOJAT???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Tas jautajums bija domats visiem kas tirgo kucenus no ta sauktajiem klubiem?
Māris
Pēdējo reizi manīts 2009-12-20 00:23
28.03.2009. 14:25
forma standarts- kataram borēt savu pārliecību. tak liekaties mierā. katrs(a) lai dara kā grib.
es neuzskatu ka par suni ir vērts maksāt 999999999 naudas. pats pirku pa 300. pēc mēneša varēju nopirkt par 100ls.
nejau man to 200ls bij žēl, bet pa 100 ls suns bij no kārtīgiem, strādājošiem, selekcionētiem, potētiem, apmācītiem,
labiem medniekiem un regulāri mācītiem vecākiem. turpretī es par tiem 300 steigā pērkot nedbuju kucēna apliecību,
kamēr kucēna mamma nebij izgājusi eksterjeru. un tikai kucēna tēvs bijis mednieks. labi ka kucēnam bij tēva gēni un medībās viss notiek..
lai katrs pats pēk pa cik un kādu suni grib. nevajag te bļaut vienam uz otru un mācīt citā ticībā
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2022-09-07 18:55
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 30
Aprīkojums: ?
Medību trofejas: 11
28.03.2009. 17:47
Palasot šos komentus ,man ir žēl gan topošā suņa,gan saimnieces.Tā,kā te tas viss tiek pasniegts,tā sev draugu neizvēlas.Suns ģimenē,tas nav ne kāds uzjautrinājums,tā ir milzīga atbildība un klapatas.Un ņemot vērā to,ka tas ir nākotnes medību suns ,ar visām izrietošajām sekām , tad vēlreiz kundzīt izsveriet ko,kādu,un par cik,un vai vispār ko vēlaties.Man katrā ziņā ar savējo ir paveicies!!!
Aldis
Aldis
Aldis
Aldis
28.03.2009. 18:34
http://img5.imageshack.us/img5... Vēl no tās pašas operetes.