Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
27.05.2009. 00:02
Nu un ,kas tam magnumam ir tik briesmīgs Juri? (asociācija ar "malto gaļu", "pusizmestiem bukiem") izvēlies munīciju!
338 Lapua Mag. izvēlējos deļ lielajiem gan Latvijā gan citur.
es perku tadu pasu un miers:) man nekas nav preti 338 Lapua Mag :)man visu laiku nebus javelkas uz kaimina majam sedet torni un salt:) p.s pieteiksu medibas no savam majam un sausu no otra stava :)kaimins lai iet un dira tikai :)vinam labi cukas nerok un man ari labi nav javazajas pa naktim pa cita ipasumiem :) vai nav skaisti Zane ???
Zane piedod, bet tas ir pilnīgs sviests, vai nu Tu fleitē 8). Protams dzīvojam itkā brīvā valstī un katram ir tisības izvēlēties sev pieņememāko bet tāpēc jau nevedam bērnus uz skolu ar ekskavatoru nedzeram kafiju no spaiņa utml.
Iepirkt 338LM var būt tikai viens iemesls, tad ja taisies šaut 1,5km attālumā.
(asociācija ar "malto gaļu", "pusizmestiem bukiem") nebus tikai ir uz 500 metriem lidz 1 kilometram jatkapjas atpakal no BUKA :) un tad sakt domat par sausanu :( tas ir slikti jo tas jau nav medibas vairak bet tada vazasanas :)
Tikpat labi varēt uzdot jautājumu- kas labāks gurķis vai tomāts? Lai izdarītu izvēli būtu jāzina ko īsti Tu gribi medīt un galvenais-kādas ir Tavas šaušanas prasmes.Ja esi pārliecināts ka vienmēr varēsi trāpīt "pa vietu",ņem 308,būs drusku vieglāks , bet ja par savām prasmēm neesi īpaši pārliecināts, tad 30-06 jo tā nedaudz lielākā enerģija palīdzēs izlabot tēmēšanas kļūdas IMHO.
Tā nu nebūs, ar abiem ir jātrāpa tur, kur jātrāpa. Ja nekrīt uz vietas, tad gan pie vienādiem trāpījumiem, ar 30-06 šautais noies nedaudz mazāku distanci. Jā,.30-06 Spr. ir mazliet taisnāka trajektorija un arī jauda tuč lielāka un to parasti iegādājas tie, kam kretinizē jūsmošana par "lēto" pilnapvalka patronu dabūšanu un regulāri atkārtotais arguments - ņem .308Win., varēsi no citiem patronas aizņemties ... :D
Lai kuru arī izvēlēsies, to vēlāk sauksi par savu un labāko.
338 Lapua Mag. izvēlējos deļ lielajiem gan Latvijā gan citur.
Mediju ar Mauser M98 338 Lapua Mag.
Zane piedod, bet tas ir pilnīgs sviests, vai nu Tu fleitē 8). Protams dzīvojam itkā brīvā valstī un katram ir tisības izvēlēties sev pieņememāko bet tāpēc jau nevedam bērnus uz skolu ar ekskavatoru nedzeram kafiju no spaiņa utml.
Iepirkt 338LM var būt tikai viens iemesls, tad ja taisies šaut 1,5km attālumā.
Lai kuru arī izvēlēsies, to vēlāk sauksi par savu un labāko.