Vadāt ir viens, norauj tās jau pašās nepiemērotākajās vietās, kur nomainīt noteikti nevar, lai kādi spečuki būtu :))Tad tālais ceļš mājās..
Man arī Niisan Patrolim (Y60), kura tilti tiek uzskatīti par nenokaujamākajiem, šoziem vienkārši pārlūza pusass tiltā.. Liekas, ka pie vainas jau daļēji arī lifts(3"), lielās dubļinieces (33"x12.5) + nejēdzīgā braukšana. Dienu iepriekš biju izvilcis no mālaina lauka L200 un divreiz jauno mežkunga vāģi Isuzu D-max. Nakošajā dienā pēkšņi paliku samērā nevainīgā pļaviņā uz vietas. Nācās iet pēc T-40 :))
Slēpts
27.04.2013. 12:27
Nu ir sanācis pabraukt ofroad sportā ar Defenderi + 100% ARB Airlocker. Zinu kā tās pusasis lūzt pie neuzmanīgākas braukšanas, un tas vēl ar pneimatisko bloķi, ko vismaz var atslēgt. Par cieto un Ņivas tiltiem man pārāk lielas ilūzijas nav..
Nu Intar , gan jau tas vis ir vairāk saistīts at to neapdomīgo braukšanu... Ja pats to tačku nelauz, tad jau vajadzētu izvilkt. Jau daži testi bijuši, pagaidām vis tur. Cerams, ka uz ilgu laiku!!!
[/Nez vai tas vairs ir traktiks]
Man arī Niisan Patrolim (Y60), kura tilti tiek uzskatīti par nenokaujamākajiem, šoziem vienkārši pārlūza pusass tiltā.. Liekas, ka pie vainas jau daļēji arī lifts(3"), lielās dubļinieces (33"x12.5) + nejēdzīgā braukšana. Dienu iepriekš biju izvilcis no mālaina lauka L200 un divreiz jauno mežkunga vāģi Isuzu D-max. Nakošajā dienā pēkšņi paliku samērā nevainīgā pļaviņā uz vietas. Nācās iet pēc T-40 :))