Ja nav nosleeums kur iegaadaajies kajinjas...? Es pagaidaam izmantoju taadu mazu tripodu, vienigais ka man vinsh jastaipa lidzi atsevishki bet nav slikts. Tev kajinjas kustas uz saniem vai nee?
Nu par to samjo ieroci nav ta ka viennozimigi jo smagaks jo labaks.
Vienas sacensibas kur ari Andis bija, sava dazi smago ierocu ipasnieki ar super duper varmintiem, taja skaita Andis un es ar CZ 223rem standarta izpildijuma. Sausanu loti trauceja paliels vejs un tos smagos sujamos neviens nevareja noturet saujot no rokas un tapec es ari dabuju pirmo vietu.
PS. cits jau butu lielijies ar pirmo vietu, bet es jau nee es neesmu tads! :)
Kājiņas nopirku štatos, pa 90 $ plus sūtīšana!
Man ir ar šūpolēm un rievotām kājām! ļoti patīk!
Jāni, pirmkārt neiet runa par šaušanu no rokas, bet gan par par tīru atbalsta šaušanu - un Tev vienkārši paveicās! :)
Christensen carbon citi ļoti lamā!
Paldies par komentariem un ieteikumiem. Pashlaik papetits dzivajaa - Savage, Sauer 202... ineta CZ, Tikka.... Kaut ka gribas uzmest aci Mossler Titan 6 Match standard 7x64, BET shadi nestav uz vietas bet ir japasuta. Shim Titan 6 cena ka Tikka T3 Varmint 308W. Ko sakat par Titan 6 ar match standard 7x64 kalibra, lai var pakniebt par merkji un tad vel mezha pabaidiit lielos ;)
Ta ka naudas iespieshanas iekartas mana riciba nav, tad naksies piestradat ar ierobezhoto budzetu un ari Sauers ~1500lvl liekas mazliet par skarbu.
Nekas tur nav labāks!
Resurss mazāks nekā .243! No visas sirds iesaku 6,5x55! ļoti mīksts kalibrs, ļoti laba ballistika!
Ja pati lādēsi, ņem to zviedru kalibru, ja ne, ņem .308!
6,5x55 izskatas daudzsolosh - vieglak pieejamas chaulas un lodes. Doma ir pasham ladet patikshanas pec, lai gan spicajam nekas nav ladets;)
Vai tik nebus mazliet par shvaku medibam (uz gaidi)? Kolektivajam man ir kombinetais 12/.308 WIN.
Nebūs, 6,5x55 no .308win enerģijas ziņā daudz neatpaliek! Kā nekā Zviedrijā tīrs aļņu kalibrs! More or less!
Klau, D.Cirule, Tu ir siev vai vīr???? A to te es jau sāku nesaprasties ar sevi!!! :D:D:D:D
Vienas sacensibas kur ari Andis bija, sava dazi smago ierocu ipasnieki ar super duper varmintiem, taja skaita Andis un es ar CZ 223rem standarta izpildijuma. Sausanu loti trauceja paliels vejs un tos smagos sujamos neviens nevareja noturet saujot no rokas un tapec es ari dabuju pirmo vietu.
PS. cits jau butu lielijies ar pirmo vietu, bet es jau nee es neesmu tads! :)
Man ir ar šūpolēm un rievotām kājām! ļoti patīk!
Jāni, pirmkārt neiet runa par šaušanu no rokas, bet gan par par tīru atbalsta šaušanu - un Tev vienkārši paveicās! :)
Christensen carbon citi ļoti lamā!
Ta ka naudas iespieshanas iekartas mana riciba nav, tad naksies piestradat ar ierobezhoto budzetu un ari Sauers ~1500lvl liekas mazliet par skarbu.
Jābrīnās, kāpēc nekur tādu neizmanto ne varmintā, ne snaipingā????
Kas viņā tik īpašs?????
Kads kalibrs tad ir vislabakais? .308 Win ? .243 liekas ka par maz resurss ;)
Resurss mazāks nekā .243! No visas sirds iesaku 6,5x55! ļoti mīksts kalibrs, ļoti laba ballistika!
Ja pati lādēsi, ņem to zviedru kalibru, ja ne, ņem .308!
Vai tik nebus mazliet par shvaku medibam (uz gaidi)? Kolektivajam man ir kombinetais 12/.308 WIN.
Klau, D.Cirule, Tu ir siev vai vīr???? A to te es jau sāku nesaprasties ar sevi!!! :D:D:D:D