es devu prieksroku toz 120 un viena melite nav nekada problema, ka jau Arnis stastija, jaucas ari viegli un atri...toz 34 ep man liekas jau mazliet sarezgitaks ir bijusi problema ar atsperi un tas ari viss (bise ari veca, lietota pirkta).
Tozenīte ir ērtāka un parocīgāka. Nu vienīgie mīnusi ir atsperes kuras parasti pārlūst pie -20 un strauji atverot stobrus, bet tas notiek nu reizi 2-3 gados. Laidnes stiprība- nu varēja būt skūve caur visu laidni , bet nu ko izdarīsi:).
Toties ir baigais pluss kad plinte jau padilusi un stobri sāk kustēties, tad tozenītei ieliec zem atsitiena plāksnes foliju un plinte kā jauna, bet ar iženi problēmas - jāvirpo jauna ass.
Šauj es domāju ka labi abas. Brāķis jau krievu stobriem parasta lieta un īpaši tiem kuri nāk uz Baltijas valstīm:(((
Ko tur daudz slēpt, protams, ka vecas lietas nolietojās un lūdz, par jauniem ("nullītēm") neko nezinu.
Man arī ir TOZ 34E, nezinu kura gada, nopirku lietotu, un arī ir bijušas problēmas (ežektori lūza, drošinātājs nestrādāja, uzvilcēja sviras locījās un neuzvilka atsperes, laidei bija jāliek tradicionālā "toz" skrūve), bet ja patīk un ir pierasts, tad to visu var saremontēt.
Kas man patīk bez visām estētiskām lietām, tie ir hromētie stobri un normāls drošinātājs ar "pumpiņu" un bez visādiem klikšķiem, nu jā nav noņemamās pastobres, ko pazaudēt.
Ilgvar, tas laikam vairāk ir tieši atsperes domātas, vai arī ir vēl kādas citas slimības????. Pie mums mūsu večiem patstāvīgi ir problēmas ar atsperēm, jo ļoti vāji sit pa kapsuli. bet tā problēmu protams vairāk nav!!!!
Talsu darbnīcā veči zināja stāstīt, ka 97 % gadījumu viņiem nākoties remontēt TOZ, bet atlikušajos trijos - visas pārējās markas, ieskaitot iženes. Tā ka skaties pats...
Tāpēc man arī nepatīk ar vienu sprūda mēlīti ieroči, pagrūti pierast it īpaši vajadzīgajā situācijā, un momentāni, ja vēlies uzzināšu mums viens it kā grasās pārdot TOziku, jo apriebās mūžīgi ņemties ar vienu mēlīti, par precizitāti varu pateikt ka toz ir precīzāki nekā iz un it īpaši man patīk vecie vēl gabali no 60-70-80 gadiem lūk tā ir manta, ja ir iespēja dabūt, tad labāk tos ņemt jo kvalitātes ziņā tie ir neaiztājami.
Pašam ir iž, nu tā ne visai patīk, kaut kā ne tā vienagla iet, toziks daudz parocīgās un plecā liekas labāk.
viens mīnus cik dzirdēts ir par toz ka viņām slimība ir astperes. Tiesa vai nē, to jau citi pateiks.
Bet ja tagad piedāvātu apmainīties at toziku un ar divām sprūda mēlītēm, domāju bez ierunām piekristu.
Toties ir baigais pluss kad plinte jau padilusi un stobri sāk kustēties, tad tozenītei ieliec zem atsitiena plāksnes foliju un plinte kā jauna, bet ar iženi problēmas - jāvirpo jauna ass.
Šauj es domāju ka labi abas. Brāķis jau krievu stobriem parasta lieta un īpaši tiem kuri nāk uz Baltijas valstīm:(((
cik tas toz varetu maksat un ja zinat tad kur var iegadaties??
Man arī ir TOZ 34E, nezinu kura gada, nopirku lietotu, un arī ir bijušas problēmas (ežektori lūza, drošinātājs nestrādāja, uzvilcēja sviras locījās un neuzvilka atsperes, laidei bija jāliek tradicionālā "toz" skrūve), bet ja patīk un ir pierasts, tad to visu var saremontēt.
Kas man patīk bez visām estētiskām lietām, tie ir hromētie stobri un normāls drošinātājs ar "pumpiņu" un bez visādiem klikšķiem, nu jā nav noņemamās pastobres, ko pazaudēt.
Pašam ir iž, nu tā ne visai patīk, kaut kā ne tā vienagla iet, toziks daudz parocīgās un plecā liekas labāk.
viens mīnus cik dzirdēts ir par toz ka viņām slimība ir astperes. Tiesa vai nē, to jau citi pateiks.
Bet ja tagad piedāvātu apmainīties at toziku un ar divām sprūda mēlītēm, domāju bez ierunām piekristu.