Jaani par to malikku kkerssanu-ja malikki brauc ar massiinu kaa tad tu vinnu vari aptureet???Mssiinu aptureet var tik cellu policija!Un ja piebrauc priekssaa malikkis pa savu pusiiti braucot piedo tik gaazii un brauc tavaa auto iekssaa un finaalaa arii pats vari nepatikssanaas iekulties!!Un ja arii piemeeram redzu ka manaa platiibaa notiek kas nelegaals es esmu tiesiigs vispaar aiztureet personu??Cik zinu to var dariit Vides M valsts policija un meza dienests bet es nepaarstaavu nevienu no ssiim organizaacijaam!!
Edgar, un kur Tu redzi ka nebūs "KIRDIK"? Tur piekrītu Andrim un esmu 100% pārliecināts, par idejām un labām shēmām, tas vis ko te pamet ir nieks, fasāde!!! Bet par tiem bukiem, Nesaprotu, Tu kā saimnieks vai kā paklausīgs pilsonis, visu gribi pie šķībiem likumiem gan dabā, gan papīros sakārto... es tā piemetot uz to cerēt varbūt varētu mani mazmazmazbērni... Tavā piemērā, nu norakstīji tos 10 nenošautos un, kas, Tu kā saimnieks zini, ka viņu Tev dzīvo, un ja pats uzskaiti veido tad arī to apdomā ko un kā rādi, saimnieks būdams. Kā Andris pieminēja, te nav nevienam ne garantijas, ne ticība, ka mēs vēl 5 gadus medīsim tā kā patreiz, un tas ka mēs te daži desmiti pamuldāmies to neiespaidos, Es neredzu saprātīgu jēgu, kamēr man neviens neargumentēs ar cipariem, datiem, piemēriem, ta vienalga ar ko, ne tikai ar pliku ŪDENI par šiš lietas varbūtējo lietderību!
Te nu atliek tikai piekrist Arnim, labi nebūs. Šī pagaidām ir palikusi viena no retajām nozarēm, kuru vēl nav pagūts izsaimniekot, bet uz kuru valsts mērogā, var pamanīties visai labi uzvārīties.
Raimond, a kā lai pie tiem cipariem tiek!? VĒLREIZ atkārtoju ka vaig eksperimentālā kārtā 1-2gadus paprovēt, kas sanāk no šitās šteles un ja dati liecinās ka paliek tik sliktāk, ta mainam atpakaļ uz licenzēm!
Ok!
No sākuma jāatrisina jautājums par minimālām medību platībām un tad var tikai ķerties lai bukus padarītu par nelimitētiem, savādāk palasot komentus vairāk būs bardaka, nekā kārtības, jo diemžēl vēl patālu daudzi ir no tā ka paši atbildētu par visu, vieglāk ir novelt uz kautkā pleciem, bet es būšu tikai paklausīgs likuma kalps un pildīšu visu ko pateiks augstākstāvošie!!!! Tāpēc arī daudz kas nav sakārtots, jo daudzi vai nu baidās uzņemties atbildību, vai nu, pieraduši ka jāklausa komandām!!!
Domāju ja vismaz kādi gadi 5 būtu pieņemts likums par minimālām medību platībām, tad domājams šeit uzdottie jautājumi vienkārši atkristu un netiktu uzdoti. Bet tā kā pie mums Lv sīko medību saimniecību īpašnieku ir pilni krūmi, tad diemžēl mēs ne līdz kam loģiskam nenonāksim.
Artur, nu kurš ļaus šitā čakarēties... paprovēt un tad atkal neprovēt.... biznesam tas būs neizdevīgi, shēmas nav tas paredzēts...... padomājāt TO ARŅA teikto, (atvainojos iepriekš arī bija domāts ARŅA teksts, ne Andra). Un nesaprotu to naivuma, tagad baidās ko piešmaukt vai nepatiesu pateikt, bet kad varēs kapāt, biznesam un nekādas īpašās kontroles nebūs, tad visi saimniekos un saudzēs.... evv vai tiešām esam Latvieši, cik no te esošajiem tādam naivumam tic. Ne jau mumss mazajiem šīs idejas rodas - nelimitētas cūkas, buki, u.t.t. Mums pamet pēc plāna ko un kā vajag pamest........
Edgar, tu pats visu atbildēji..... no sērijas kā būtu ja būtu... un ja reiz, zin man pofig norādījumi no augšas vai apakšas, jo, kā pats teici saimnieks. Kas būs saimnieciski tie jau tagad ir izkruķījušies un vēl kādu brīdi izkruķīsies, ja vispār kāds ļaus kruķīties!
Te nu atliek tikai piekrist Arnim, labi nebūs. Šī pagaidām ir palikusi viena no retajām nozarēm, kuru vēl nav pagūts izsaimniekot, bet uz kuru valsts mērogā, var pamanīties visai labi uzvārīties.
No sākuma jāatrisina jautājums par minimālām medību platībām un tad var tikai ķerties lai bukus padarītu par nelimitētiem, savādāk palasot komentus vairāk būs bardaka, nekā kārtības, jo diemžēl vēl patālu daudzi ir no tā ka paši atbildētu par visu, vieglāk ir novelt uz kautkā pleciem, bet es būšu tikai paklausīgs likuma kalps un pildīšu visu ko pateiks augstākstāvošie!!!! Tāpēc arī daudz kas nav sakārtots, jo daudzi vai nu baidās uzņemties atbildību, vai nu, pieraduši ka jāklausa komandām!!!
Domāju ja vismaz kādi gadi 5 būtu pieņemts likums par minimālām medību platībām, tad domājams šeit uzdottie jautājumi vienkārši atkristu un netiktu uzdoti. Bet tā kā pie mums Lv sīko medību saimniecību īpašnieku ir pilni krūmi, tad diemžēl mēs ne līdz kam loģiskam nenonāksim.