Šodien vārdadienu svin Sindija, Sintija, Elfrīda, rītdien - Margots, Igors, Ingvars
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Stirnas kā nelimitētais dzīvnieks?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 40 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 11.05.2010. 14:33

Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
04.02.2010. 11:24
Laimon,no kuras puses Tu esi?
Laimonis
Laimonis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-21 13:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
04.02.2010. 11:32
Kurzeme. Mums tādi privātīpašnieki,ja uzkāpsi uz viņa zemes,tad gaidi policista zvanu. Mednieki ir slepkavas un viss. Paldies Dievam ka viņu vēl mazākums, bet ja bukus varēs klapēt tāpat,gan jau paši uztaisīs mazo medību iecirknīti.
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
04.02.2010. 11:34
Mari! nezinu kur tu saskatiji partorga stilu :))) Kaut ari ja vins ir varbut man tomer kadu partiju vajadzetu saorganizet:)))
Par lietu!
Runa sobrid nav pat tik daudz par to vai limiteta stirna labi, vai slikti! Runa vairak ir par to ka limita nonemsana stirnam un cukam bus sekas VMD administrativas kapacitates (ta laikam gudri saucas nespeja) samazinasanai ko ir izraisijis dizais budzetu glabjosais grieziens!! Nebus jau nekada jega no licencetas stirnas, ja neviens tev nespes laika ne licenci izsniegt, ne atskaiti vai medibu pieteikumu pienemt. Nerunasim nemaz par tadu ekskluzivu lietu ka kontroli (ar trim litriem degvielas limitu uz menesi)! Tas ir objektivi izmeramas lietas. Mans viedoklis ir vienkars- ja veca sistema vairs nav spejiga normali funkcionet tad vina ir jamaina!
Lauris
Pēdējo reizi manīts 2016-10-24 23:05
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
04.02.2010. 11:38
gribaas arii ko piebilst - no muusu kolektiivu puses un ja paskatos citur kur mediiju, tad driizaak ar stiraam buus taa, ka kolektiii pashi ieviesiis normas cik daudz mediit, un no sevis vai sava kolektiiva diezvai taa atljausies zagt kaa no valsts, kad ir izsniegtas licenzes. Pareizi jau Baumanis teica, ka kolektiiviem pashiem buus izveele kaa saimniekot, liidz ar to es nezinu cik buus kolektiivu, kas bez limita astshaus stirnas...?
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
04.02.2010. 11:40
Mārī tāpēc arī rakstīju ka ne uz visiem tas attiecas!!! Bet diemžēl esmu ļoti daudz saskāries ar tādiem tipiņiem kas dala tas ir mans un viss. Tu esi pēc dabas pilnīgi cits cilvēkts, ja nezinātu no kuras puses esi, tad padomātu ka esi no šejienes. Bet pēc īstības, Latgale savā laikā bija stiepusies līdz pat igaunijas robežai, tad var būt arī tevī tek LAtgaliešu asinis :)
Cerams sapratīsiet aņuku.
Tas vēl bija kad mūsu tautieši vēl nepazina ne auto, ne riteni, pārvietošanās transports bija tikai zirgs.
Nu nasāk ka Latgalietis aizjāja ciemos pie sava drauga uz Zemgali, jāpaskatās taču kā tauta dzīvo. Iejāja sava tautieša mājas pagalmā un sauc saimniekam Latgaliešu valodā, : SAIMNĪK KUR MAN PĪSĪT ZIRGU!!!!
Saimnieks izdzirdot to, saķēris galvu izskrien pagalmā un bļauj,: Pis mežā, pis laukā, tikai ne manā sētā :)
Tā un ir arī mūsdienās viens saka par vienu, cits domā ko citu :)
Māris
Māris
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
04.02.2010. 11:47
Andri,paldies,es gaidīju Tavu atbildi,lai uzrakstītu,ka turpināsim pēc darba,es vairāk nevaru sēdēt pie datora-jāiet strādāt. Ātrumā-pirmais-licences neviens klāt nav vedis.otrs-medības paldies Dievam vairs nav jāpiesaka,tāpat no tā nekāda jēga nebija,par atskaitēm arī skaidrs.Vot par zvēru uzskaiti jau ir cits jautājums,turpināsim vakarā.Paldies arī Laimonim par atbildi! Edgars K. MUMS šeit drusciņ idealizē.Latgalē arī pa privāto zemi nevazāsies-būs skandāls.
Edgars
Edgars
04.02.2010. 11:50
Agrāk tāda nebija, bet tagad pilnas malas tādu lielo saimnieku, un pats abidnākais ir tas ka ir tādi saimnieki, kas savu zemi pat savām acīm nav redzējuši, nav apstrādāta, bet uzskata sevi par lieliem saimniekiem, kaut kāds tur noalgots salika privātīpašuma zīmes un viss, domā tagad karalis būs, bet diemžēl dzīvē viss ir nedaudz savādāk!!!!
Arturs
Arturs
Pēdējo reizi manīts 2017-11-28 09:47
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Medību stāžs: no 1999.gada
Medību trofejas: 32
04.02.2010. 11:51
Raimond! kārtība par teritorijām būtu laba arī tā, kas ir minēta šis diskusijas 7 lpp Daiņa pievienotajā saitē, bet kāda jēga mums te runāt ja VMD 3 gadu laikā no tā visa ne ko nav ieviesuši!
Edgars
Edgars
04.02.2010. 12:19
Artūr Kā jau minēju kad vajadzētu kādu stulbu likumu pieņemt tak divreiz pateikt nevajag, bet kad tiešām jāpieņem nomrāls likums tad gadiem testies par to var un jēgas vienalga nebūs!!!! Paskat kad vajadzēja pacelt nodokļus pieņēma ļoti ātri!!!
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
04.02.2010. 13:34
Ja! Es uzskatu ka saja valsti tomer ir pietiekami daudzas lietas kas tiek daritas sabiedribas intereses! Roza brilles nevajag nesat, bet katrs sava apkartne ganjau mazuminu sakasisim!

Oglasite vesj spisok, požalujsta :)
Edgar K.
Es jau nu nespriežu par visiem. Bet DAUDZI ir zagli! Un ar to pietiek!
Vispār es jau Jūsu viedoklim piekrītu ;) Bet ne visi ir spējīgi būt saimnieki savā zemē. Vai Jūs tam arī piekrītat?