Nu bet, ko tik nevar, aiz troses, izvilkt cauri mežam.
Piekabini jebkuru šosejas pletīzeri un velc, jo zemāks, jo labāk sļūc, ripuļi neķeras.
;-))).
Ņiva laba.
Pēc šitādām šļūkšanām pa vietām kur nevajag līst iekšā,pārējie kolektīva biedri būs ļoti pateicīgi ja Jūs pēctam arī aizbērsiet tās rises,lai var normāli palenkt un nostāties uz masta. :) Nepietiek ka mežvedēji sačakarē stigas un ceļus,vēl pašu kolēģi piepalīdz. :)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
21.01.2013. 13:50
Vo, vo - a lamā LVMu!
Slēpts
21.01.2013. 18:31
Edgar, šeit es tev 100% piekrītu, puikas jauni, autiņu arī tiko uztaisījuši un protams gribas notestēt pilnībā. Autiņu ta notestēja, bet ceļu arī sačakarēja, nu nekas, gan jau es viņus izaudzināšu :-)))))
Nu labi jau labi, tiko sataisīts autiņš tak nevar mētāties garažā, vajag pildīt savu funkciju..., Bet pēc šī baruciena tika saprastas nepilnības... un tagad ņiva jau ir augstāka un uz lielākiem ripuļiem!!!
Vēl ieliekot priekšā šaibinieku bloķi un aizmugurē 100%centīgo, tagad, (pēc šodienas testa) sapratām, ka nav vietas kur nevar izbraukt!!! Nu protams tādu vietu vienmēr var atrast, bet pēc šodienas baruciena, es asmu ļoti gandarīts ar ņivas caurgājamību!!
A par ceļu laušanu, mēs jau braucām pa vecajām riisēm, nu tās jau dziļākas nevarēja palikt... Bet sākumā jau izskatijās ka izbraut mierīgi var, a tur izrādās, ka bija ledus ar sniegu apsnidzis... Tad, kad sapratām, ka tas nav sausais ceļš, bet ledus un, ka ledus mašīnas svaru netur, un tur ir diezgan dziļš, tad jau bija par vēlu - apgriesties jau nebija kur...
Katrs jau liela savu.. Es ieteiktu Nissan Patrol Y60 (1988-1998). Ja vēl izdodās atrast ar 4,2 dīzeli - super.
Ja offroadam pārsvarā izmanto īsos, tad medībām es ieteiktu tieši garo-nolaižot aizmugurējos benķus 2 aļņa teļi ielien bez pūlēm. Garums līdz priekš.sēdekļu rindām gandrīz kā busam :)) Ja nepiedalās offroad sacensībās caurgajamība vairāk kā pietiekoša..
Vienīgais, ja grib braukt pa bezceļu nāksies mazliet ieguldīties.. Min komplekts: Aironman 3" lifts + bukses = 1000 - 1500 LS;
labas MT riepas ~33"x12.5 - 4x150=600 Ls; Vinča ~ 400 Ls. t.i. ~2000-2500 Ls. + pats nissans 1000-2000 Ls. Kopā ap 4 lašu stabiņiem... Djošivo i serdito :))
http://tv.delfi.lv/video/mUGdn...
Piekabini jebkuru šosejas pletīzeri un velc, jo zemāks, jo labāk sļūc, ripuļi neķeras.
;-))).
Ņiva laba.
Ja offroadam pārsvarā izmanto īsos, tad medībām es ieteiktu tieši garo-nolaižot aizmugurējos benķus 2 aļņa teļi ielien bez pūlēm. Garums līdz priekš.sēdekļu rindām gandrīz kā busam :)) Ja nepiedalās offroad sacensībās caurgajamība vairāk kā pietiekoša..
Vienīgais, ja grib braukt pa bezceļu nāksies mazliet ieguldīties.. Min komplekts: Aironman 3" lifts + bukses = 1000 - 1500 LS;
labas MT riepas ~33"x12.5 - 4x150=600 Ls; Vinča ~ 400 Ls. t.i. ~2000-2500 Ls. + pats nissans 1000-2000 Ls. Kopā ap 4 lašu stabiņiem... Djošivo i serdito :))