Andri, cik naudiņas ir VISAM????
Kad tiksi galā ar šo, tad arī palīdzēsim tālāk! Christensen Arms baigi brāķē!
Pēc manas pieredzes VISAM un LABAM, ir nepieciešams sākot no 3kLs! Tas ietver - ieroci, optiku, kronšteinus, kājiņas (medībām) vai balstu (sacensībām), patronu lādēšanai nepieciešamo (jo ar rūpnīcenēm neizspiedīsi to, ko izspiedīsi no pašlādētām patronām), vēja ātruma noteicējs (var jau arī bez, tomēr tad vajag daudz mācīties un trenēties), ballistiskās programmas (tās gan var pa velti dabūt) un vēl visādi sīkumi!
Es varu vienigi pateikt-iemacamies viiri vispirms tikt dzivniekam tuvaak par 100m,un tad domaajam par snaiper ierochiem!!
es nezinu kas tu par mednieku ja shauj buku vai lapsu pa 200+ metriem!!es personigi shauju bukus ne talak par kadiem 70m un sezonaa es noshauju daudz(piem sho vasar tie bija 15 azhi ar labiem ragiem)Lapsas es shauju veel tuvaak,jo esmu iemaacijies no vecajiem medniekiem kaa taas var pievilinaat!!
Es nenolieku nevienu,bet mans subjektivais viedoklis ir ka medibas zaudee jeegu shaujot pa taadiem gabaliem un mednieka bushana arii,tas jau ir snaiperis nevis mednieks!!!
CViri,ne spalvas jums!!:))
Nu tas blaser lux izpildījumā būs + - 3000 ls,vai tas ir dārgi priekš praktiski snaiperenes spried pats.Jo šaušana virs 500 m manuprāt prasa LU FIZMATU diplomiņu :)
Nesaprotu ko jus tamajos smagajos un nepraktiskajos ierocos esat atradusi. Ta pat talak pa 200m limitetu dzivnieku nesausi. Jo nu par medijuma novertesanu tur nevar but ne runas. tatad lapsas. Bet vai tam vajag nenormalu snaipera ieroci nezinu.
Par Jāņa Cristensen Arms karbona verķiem bij labs sižets oxota i ribalka kanālā.Biezais krievs bij pasūtījis priekš Marko Polo gigantiskā āža medībām kalnos,un mega dārgajam verķim bij atlūzis kronšteins,krievs bij aizbraucis un to stobru bij iebāzis viņiem vienā vietā.ŠIE bij šīm otru verķi uzsaukuši par velti.Slavēja jau kā super vieglu un izturīgu to otro.
Kad tiksi galā ar šo, tad arī palīdzēsim tālāk! Christensen Arms baigi brāķē!
Pēc manas pieredzes VISAM un LABAM, ir nepieciešams sākot no 3kLs! Tas ietver - ieroci, optiku, kronšteinus, kājiņas (medībām) vai balstu (sacensībām), patronu lādēšanai nepieciešamo (jo ar rūpnīcenēm neizspiedīsi to, ko izspiedīsi no pašlādētām patronām), vēja ātruma noteicējs (var jau arī bez, tomēr tad vajag daudz mācīties un trenēties), ballistiskās programmas (tās gan var pa velti dabūt) un vēl visādi sīkumi!
es nezinu kas tu par mednieku ja shauj buku vai lapsu pa 200+ metriem!!es personigi shauju bukus ne talak par kadiem 70m un sezonaa es noshauju daudz(piem sho vasar tie bija 15 azhi ar labiem ragiem)Lapsas es shauju veel tuvaak,jo esmu iemaacijies no vecajiem medniekiem kaa taas var pievilinaat!!
Es nenolieku nevienu,bet mans subjektivais viedoklis ir ka medibas zaudee jeegu shaujot pa taadiem gabaliem un mednieka bushana arii,tas jau ir snaiperis nevis mednieks!!!
CViri,ne spalvas jums!!:))