Man čomam taisīja (tiesa gan pirms gada) un par 100 LS sanāca darbs+materiāls (riekstkoks). Bet riekstkokam ir dažādas klases. Gan jau no tā lētākā riekstkoka taisīja. Tie dārgākie ja nemaldos no saknes daļas un vēl žāvējas ntos gadus un tad vien koka bluķītis maksās 1000 LS
Laidni man, sportam - uztaisīja pa 50 (čoms+manas konsultācijas) no aviācijas finiera. Nekāda vaina, ka tik rokas no pareizās vietas augtu! Latvijā sporta laidņu meistars taisa pa 500 un uz augšu ciparu!
Žēl, ka aizgājuši zudumā visi medibas.lv foruma komentāri. :( Baigais slinkums visu rakstīt pa jaunu.
Pateikšu īsi - nevajag Tev to IŽ-18MH. Točna zinu, ka nevajag. No savas pieredzes. Tā nu gluži nav, ka tam ierocim nav nekā pozitīva, bet pāris mīnusi sakaltē visu rozīni. Labāk gadiņu paciesties, pakrāt un nopirkt sakarīgu verķi. Cik zinu, daži veikali ieročus tirgo arī uz nomaksu.
pagajušajā gadā iegādājos medību karabīni toz-122. esmu ļoti apmierināts ar rezultātiem. nevajag man nekadu tur kruto ieroci par vel krutākām cenām! kalibrs ir 308 win. piešāvis esmu pats uz 100 metriem vispirms ar pliku mušku un tikai pēctam uzliku optiku un biju mazliet pārsteigts, ka nevareju attaisit aizslegu. pārtaisiju ručku jelgavā un viss! precīzs ierocis. lietoju sako munīciju 9,7g un6,6g. pagaidām nopūdelējis esmu tikai divas reizes . labākais šāviens tika veikts šī gada 6 jūlijā. 263 metru lielā attālumā tika nežēligi noslepkavots stirnu āzis ar bronzas radziņiem. nav svarīgi,kāds tev ir ierocis, bet gan, cik precīzi tu māki šaut. šautuvi apmeklēju vismaz reizi mēnesī un izbliežu vismaz 10-15 patronas. ja nešautu, tad arī netrāpītu pat no šķūņa pļavā. parasti ir jau kā, nopērk, piešauj, noliek seifā un līdz medībām divas reizes noslauka putekļus. ir jāšauj regulāri lai apzinātu savu ieroci.
Pateikšu īsi - nevajag Tev to IŽ-18MH. Točna zinu, ka nevajag. No savas pieredzes. Tā nu gluži nav, ka tam ierocim nav nekā pozitīva, bet pāris mīnusi sakaltē visu rozīni. Labāk gadiņu paciesties, pakrāt un nopirkt sakarīgu verķi. Cik zinu, daži veikali ieročus tirgo arī uz nomaksu.