Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - MMD kauss

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 40 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 03.06.2019. 08:37
Ar medībām saistītās tēmasSacensības

Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-09 16:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Jēkabpils nov.
Medību stāžs: No 28.09.2006
Aprīkojums: Titan 6 .308 win., MC-21-12
Medību trofejas: 12
08.06.2016. 21:06
Labi labi, sapratu, es nejēdzu šaut, nevaru 200 m visus mērķi iešaut bet tad kāda starpība kā es 100 m šauju no rokas vai no štoka?
Slēpts
08.06.2016. 22:14
bet tad kāda starpība kā es 100 m šauju no rokas vai no štoka?

Man jau nu pilnīgi pie kājas- vai šāvi no rokas vai no štoka.
Un ne katrs , kas var sašaut no labi no rokas , varēs to izdarit no štoka. un arī otrādi.
Agrāk, kad varēja no sēdus stāvokļa, daudzi labāk gribēja stāvus no rokas- jo nemācēja normāli sagrupēties.
Man no sēdus ļoti patika, no štoka vēl var paciest- bet no rokas nu nevaru cienījami izšaut- bet es uzskatu tikai un vienīgi šaušanas vaina.
Gan MMD, gan Palejas gan Artemīda dod šo iespēju pārbaudīt sevi un savu plinti no dažādām situācijām un dažādās distancēs.
p.s un ja jau no rokas izšautu 50 no 50- visi sistu uz pleca un teiktu , ka esi baigais meistars, un neviens nesāktu Tevi mācīt:):)
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-09 16:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Jēkabpils nov.
Medību stāžs: No 28.09.2006
Aprīkojums: Titan 6 .308 win., MC-21-12
Medību trofejas: 12
08.06.2016. 22:22
p.s un ja jau no rokas izšautu 50 no 50- visi sistu uz pleca un teiktu , ka esi baigais meistars, un neviens nesāktu Tevi mācīt:):)

Ganjau atrastu kur piekasīties, tagad arī nepatīk ka no rokas šauju, ka sacensības ir vienīgā reize pa gadu kad aizbraucu uz šautuvi un tur taisu visādus eksperimentus.
Slēpts
08.06.2016. 23:54
Kaspar.
tagad arī nepatīk ka no rokas šauju, ka sacensības ir vienīgā reize pa gadu kad aizbraucu uz šautuvi un tur taisu visādus eksperimentus

Neviens jau neko neteiktu, ja pats nesāktu skaļus saukļus teikt
(šāvu no rokas, man sirdsapziņa neļauj MMD kausos šaut no štoka)

un tas teikums par to ka aukstāks nekā pagājušo gadu un tāpēc 200 metros tikai 3 lodes mērķī- nu tas izklausās pēc slikta dejotāja..
Slēpts
09.06.2016. 08:34
man šogad čehu FMJ grupa 100m izplūda tā, ka pat divas nulles iznāca :D
Slēpts
09.06.2016. 09:24
Man ar viņām grupa izplūst pat 100m no maisa :) Nu, ne gluži līdz nullēm gan.
Slēpts
09.06.2016. 10:12
un uz 200m, laikam mainījās laikapstākļi un savilkās atpakaļ :D
Slēpts
Slēpts
07.07.2016. 08:48
Ja nu kādu interesē sameklēt sevi , vai kaimiņu sarakstā , tad te ir pieejami rezultāti.
http://www.zurnals-mmd.lv/arhi...
Sevi atradu- vītnē ir ļoti ok, ar gludo atliek tik šaut un šaut- progress katru gadu pāris punkti klāt ir- bet līdz 100 punktiem varu arī nenodzīvot:)
Slēpts
11.05.2017. 15:10
Nu ko, Edgars K varētu vienreiz pieteikties:)
MMD izsludinājis pieteikšanos, nolikumu u c.
http://www.zurnals-mmd.lv/zurn...
p.s ja pareizi atceros- kausiem jubileja - apaļi 20 gadi.
Anita
Anita
Pēdējo reizi manīts 2022-08-09 16:45
Lietotāja statuss: Lietotājs
18.05.2017. 13:32
Sveiciens visiem! :) Jā, MMD Kausi šogad svin 20 gadu jubileju (iedomājieties - tā ir vesela jauna mednieku paaudze!). Protams, 3. jūnijā pie mums ciemos būs lielakā daļa Latvijas lielāko un nopietnāko ieročlietu tirgotāju, kā arī ciemiņi no kaimiņvalstīm. Patreiz savu dalību apstiprinājušas apmēram 30 firmas un individuālie meistari, bet vismaz 15 vēl domā un plāno... Atkal būs Somijas firma "Osuma" (klusinātāji, stiprinājumi, siksnas un dažādi citi noderīgi verķi), kam dikti pie mums iepaticies. Atkal - varēsit salīdzināt viņu ražojumus ar pašmāju firmas "Anima Libra" produkciju. Būs kalēji Nīmaņi no "Autine" un būs lietuviešu nažu kalējs Marko, būs medniecisko mēbeļu meistars A.Peculevičs un laivu un slēpju ķeneris U.Pildigovičš ("ragavas taisa vasarā...!"). Pirmo reizi esam pierunājuši pie mums atbraukt jau gana plašu slavu ieguvušo loku meistaru Māri Zvēru un firmu "Lynxgear".
Ceram, ka varēsit noprovēt Biksērē ražotās ovālās pirtiņas siltumu (ja būs vēsāks laiks - sievas nenosals!), kas ir vienas no labākajām patreiz Latvijā ražotajām.
Piedāvājums un balvas būs grandiozas (kā vienmēr) - tātad, laiks pieteikties!
http://www.zurnals-mmd.lv/zurn...
Un vēl - tiem, kas atkal un atkal nevar izlemt par braukšanu - šī noteikti būs PĒDĒJĀ REIZE DAUGAVAS ŠAUTUVĒ! Izmēģināt to Kausos vairs citas iespējas nebūs!
Kur, ko un vai Kausi darīs un pārcelsies tālāk - arī mēs patreiz vēl nezinām...
Pārdomām un Meistaru uzrunāšanai pielieku arī Kausu Meistarlīgas reitingu tabulu :)
UZ TIKŠANOS KAUSOS!
Anita