Suņi: Latvijas dzinējsuns, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 8
08.02.2011. 22:10
Jāāāā... Latvietis latvietim suns un labākās brokastis. 60 komentāru un lielākā daļa neparko.
Katrs no tiem rējējiem varētu sev pajautāt, ko ir darījis lai medību lietās kaut kas mainītos uz labo pusi?
Es iestājos biedrībā, jo vēl ticu gaišākai nākotnei un citām skaistām lietām. Tā paša iemesla dēļ arī neesmu aizbraucis kaut kur citur un strādāju tepat, uzņēmumā, kas maksā visus nodokļus!
Un tagad vēl reiz sev pajautājiet, ko es esmu darījis Latvijas medību saimniecības labā!?
Aprīkojums: Mauser M 03 . 7*64 ,223 rem stobrs iž 27m12kalibrs
Suņi: 2 velsas terjeri
Medību trofejas: 5
08.02.2011. 21:53
Latviešiem ir raksturīgi "nolikt" tos, kas kaut ko mēģina darīt vai organizēt. Varu vien apstiprināt, ka Māris Bērziņš vismaz Saldus pusē ne tikai runā par medību problēmām, bet arī dara. Piemēram, ja nemaldos apvienojot 13 MK klubus grupā, kura vismaz cenšas medīt selektīvi un tas skaitliski jau sen pārsniedz medniekiem.lv biedru rindas. Personīgi mans iemesls lai nestātos medniekiem.lv biedrībā ir tāds, ka 2009.gada martā mani Purnavmuižas mednieku veikalā sašāva (netīšām) veikala darbinieks. Visas tēmas un komentāri par šo faktu tika dzēsti gan no medniekiem.lv, gan citiem portāliem. Mans secinājums vēl joprojām ir nemainīgs, ka aiz šī portāla, tāpat kā aiz visiem citiem portāliem stāv kāda partija vai naudasmaiss, kam nav vēlama šāda veida informācija. Bet šajā valstī jau viss ir pērkams, izņemot veselību!
3.1. Biedrība ir nodibināta uz nenoteiktu laiku.
taapeec arii neiestaajos.
Katrs no tiem rējējiem varētu sev pajautāt, ko ir darījis lai medību lietās kaut kas mainītos uz labo pusi?
Es iestājos biedrībā, jo vēl ticu gaišākai nākotnei un citām skaistām lietām. Tā paša iemesla dēļ arī neesmu aizbraucis kaut kur citur un strādāju tepat, uzņēmumā, kas maksā visus nodokļus!
Un tagad vēl reiz sev pajautājiet, ko es esmu darījis Latvijas medību saimniecības labā!?
Nez kāpēc neviens no foruma LIELAJIEM VĪRIEM NEATBILD, kāpēc tie bloķēti profīli?