Šodien vārdadienu svin Meldra, Meldris, Melisa, rītdien - Marija, Marika, Marina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kāpēc es NEVĒLOS kļūt par biedrības medniekiem.lv biedru???

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 64 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.10.2013. 09:38

Juris
Pēdējo reizi manīts 2016-04-18 09:44
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Alūksnes novads
Medību stāžs: 18 gadi
Aprīkojums: CZ550,IŽ27,MC2112,TOZ8-01.
Suņi: Krievu eiropas laika Čita
09.02.2011. 23:26
Aivaram Lapam, dižajam, dziļajam prātam, ar asajiem spriedumiem, kurš tik korekti norobežojas no sugasbrāļiem: mēģini jaunu teikumu sākt ar lielo burtu. Heil!
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2013-03-09 17:06
Lietotāja statuss: Lietotājs
09.02.2011. 22:05
es te redzu tikai prastu, NEintelektuālu dir*anu. un teikt, ka neko nejēdz par akadēmiski izglītotiem cilvēkiem būtu pat mazāk kā korekti.! iespēja izteikties internetā pat būtu jāierobežo, jo mazie seklie prāti ar savām tupajām frāzēm lieliski iespaido savus sugasbrāļus, kuru ir krietni daudz. un krietni daudz nozīmē lielākā daļa, kas demokrātijai vairs nemaz neder.
Dairis
Dairis
Pēdējo reizi manīts 2017-09-27 12:09
Atrašanās vieta: ziemeļvidzeme
09.02.2011. 20:58
es labprat pievienoties biedribai, bet neesmu mednieks. bet esmu šai portala tapec ka ļoti intrese ta lieta. bet nekadigi netieku lidz tiem kursiem lai kļutu par oficialu mednieku.
Juris
Pēdējo reizi manīts 2016-04-18 09:44
Atrašanās vieta: Alūksnes novads
Medību stāžs: 18 gadi
Aprīkojums: CZ550,IŽ27,MC2112,TOZ8-01.
Suņi: Krievu eiropas laika Čita
09.02.2011. 20:37
Uldim Spārnam, es protams respektēju tavus, kā urīnterapijas lietotāja uzskatus, bet uzmanīgi apskaties uz diskusijas galveno jautājumu. Ja nevēlaties dzirdēt atbildes, nevajag uzdot jautājumus.
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2017-11-30 17:28
Mednieku organizācija: MK Tālava
Atrašanās vieta: medīju ap Skrundu
Medību stāžs: apliecība no 2004
Aprīkojums: Benelli (gludais), Strasser un 2 labi naži
Suņi: vēl nav
Medību trofejas: 28
09.02.2011. 19:35
Drusku noskrēja zibeņi, pērkoni, p.... un d.... vienu brīdi jau domāju, ka sāks viens otru uz sparingu vēl saukt.
Šodien beidzot saņēmu MMD (dzīvoju latvijas nostūrī Ikšķilē :), laikam pastnieks piesala pēc atkušņa.) Mans ieteikums ir daļai kungiem ar NIKNUMU izlasīt tur rakstīto par jauno biedrību. Tur taču melns uz balta ir rakstīts, kāpēc darīs, ko darīs, kā darīs utt. Rakstā par biedrību pamanīju trāpīgu intervētāja novērojumu par šo portālu un izteikumiem šeit. Tas ir vēl viens iemesls, kas skaidri parāda, kā šobrīd izskatāmies no malas un kā rīkojamies.
Esmu pārliecināts joprojām par savu izvēli iestāties biedrībā, jo pāris mēnešu ir ļoti mazs laiks, lai redzētu rezultātus.
Visiem ir jāpietrinās, jāiestrādājās. Būs labi.
Arī es kritizēju Valdes darbu, bet tā bija kritika ar domu to uzlabot. man taču ir tiesībās paust savu viedokli. To vadoņi ir jau sākumā uzsvēruši. Atšķirība ir citā apstāklī - es nepasmēlu spaini no sausās atejas un nesāku gāzt virsū!
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
09.02.2011. 18:15
Tad kāda mārutka pēc no sākuma bija biedra nauda piecreiz mazāka vai tad nebija vajadzīgs finansiāls atbalsts? Kāpēc par to lēma tikai valde? Kāpēc ir kādam jāliedz piekļuve mājas lapai?
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2022-02-26 14:21
Atrašanās vieta: Ogres novads
Medību stāžs: 19+
Aprīkojums: iž-54;iž-27 UN
Medību trofejas: 8
09.02.2011. 17:56
Es domāju, ka pieckāršot gada maksu nebija prātīgi. No sākuma vajag kādus reālus darbus izdarīt un biedru skaitu palielināt, tad arī domāt par biedru naudas celšanu)))Sis nav mans komentars.
Slēpts
09.02.2011. 17:38
Uldim Spārnam - nesaprotu ko tu dzen tvaiku. Uzliec brilles un paskaties uz temas nosaukumu !!! Tapec jau visi raksta, kapec
negrib kļut par biedribas medniekiem.lv biedru. Ta butu adbilde uz tavu...komentaru.
Imants
Pēdējo reizi manīts 2017-03-08 15:12
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: ventspils
Medību stāžs: kopš 1997 gada
Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
09.02.2011. 17:04
ĀRPRĀTS. Kas notiek, kolēgas? Tik daudz aizvainojuma, dusmu un neizpratnes. Viens otru cenšas pēc iespējas smalkāk pasūtīt, norādīt uz seksa un kādām tur vēl problēmām. Attopieties, tak kopēja lieta darāma.
Gribu tik teikt, ka reizēm ir jānoliek malā "zinu labāk", "man taisnība", utt., bet ar vēsu saprātu jādara svarīgākais med. saimniec. jautājumos. Nu kam, piedodiet, būtu vajadzīgs tagad kaut kādi SMS...kam? Principa pēc? Vai nav svarīgāki jautājumi risināmi? Ui, re kā pats sāku citus pamācīt, soryy. Nē, nopietni, es labāk aizbraukšu ievedīšu barotavā ko ēdamu, būs lielāka jēga....
Ojārs
Ojārs
Pēdējo reizi manīts 2022-02-26 14:21
Atrašanās vieta: Ogres novads
Medību stāžs: 19+
Aprīkojums: iž-54;iž-27 UN
Medību trofejas: 8
09.02.2011. 17:00
Es domāju, ka pieckāršot gada maksu nebija prātīgi. No sākuma vajag kādus reālus darbus izdarīt un biedru skaitu palielināt, tad arī domāt par biedru naudas celšanu.Bet bez finansiala atbalsta nekas tacu nesanak.Andri Brici,Tev tacu ari barotavas tapat vien nepapildinas!Ne taa.