Brīnums, ka arī vēl neesmu izlidojis no šīs teritorijas. A.Puksts nesen mēģināja ar skaistiem solījumiem šajā forumā tikt ievēlēts. Kaut kā tā diskusija noplauka no foruma ar visiem komentāriem. Ja man būtu jāsponserē biedrība pa 10 ls es labāk atdotu to naudiņu suņu patversmei nevis polša izteiksmē, bet barības izteiksmē. Tika solīts, ka maksa nebus lielāka par polša cenu.Tikai aizmirsa piebilst- no auksējā plaukta vai apakšējā. Toreiz tajā diskusijā rakstīju un atkārtošos -No sākuma vajag pierādīt ka vari un pēctam arī prasīt algu pēc nopelniem. Savādāk būs kā Repšem- sabrauca pa ausīm, savāca kāpostu un kur viņš tagad ir ?
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
08.02.2011. 23:06
Kautkaa Puksta kungs, zinaams arii ka medniekiem.lv valdes loceklis :) ir ljoti izvairigs atbildees par tiem medniekiem, kam piekljuve ir liegta.
Piemeeram, mednieks Janis Lanskis. Nav ne kiberterorists, ne arii tukshs pljaapa, nav arii LATMA biedrs, bet uzdot neeertus un traapiigus jautaajumus biedriibai maak, par ko arii aciimredzot sanjeema liegumu piekljuut forumam.
Arni, kaa tad taa? Tie, kas glauda pa spalvu, jeb vismaz neraada zobus ir ok, bet paareejie var doties uz google.lv? :)
Taajau nesanaak demokraatiska biedriiba, bet gan totalitaars "pulcinjsh".
Aprīkojums: Benelli (gludais), Strasser un 2 labi naži
Suņi: vēl nav
Medību trofejas: 28
08.02.2011. 22:41
Atverot tēmu doma bija uzzināt pēc iespējas vairāk mednieku viedokli par to, kas attur iestāties biedrībā. Uzzinājām ļoti daudz un pat ļoti, ļoti daudz!!! Atsaucoties uz biedrības vadoņa aicinājumu, šorīt Zariņa kungam un arī paralēli visiem citiem biedrības biedriem nosūtīju savu redzējumu par to, kā redzu biedrības turpmāko darbību un kādi ir trūkumi manā skatījumā šobrīd (esmu mājās un meils ir darba datorā, ja kāds no biedriem var, lūdzu pārsūtiet uz šejieni) Interesanti ir tas, ka šorīt liela daļa manis rakstītā ir parādījusies dienas laikā arī šeit. Dažos vārdos
1. Valdes komunikācijas problēma
2. Iespēj par jautājumiem un problēmām diskutēt visiem foruma dalībniekiem
3. Pārāk augstā biedru naudas maksa
4. jāorganizē tieša tikšanās ar medniekiem ne tikai caur internetu
Kas attiecās uz foruma dalībnieku atslēgšanu.....tas ir par traku. Es to neatbalstu un esmu pat ļoti nepatīkami pārsteigts par šādu rīcību. Gribēju tieši biedrības valdei un Bērziņa kungam piedāvāt rast iespēju apsēsties pie sarunu galda, varbūt ka sanāk "očevidnoje no ņeverojatnoje" un LATVIEŠI savā starpā var panākt kompromisu par vienādu ideju.
Kaut kā galīgi mums tas pasākums no kursa nogāja.
Vesels lērums murgu te???? Vai tas mums viss vajadzīgs, pirms rakstat rakstīšanas pēc padomājat? kas nav biedriba, nu okei purinat tā tālāk, kas esam, tie darbojamies, vai ik katrs ar niku "MISTERS BĪNS" jāpārliecina, kas un kā?
Dažus biedribas vadoņu viedokļus es cienu, bet dažus galīgi nē. PIekrītu, ka tie ir demagoģski. Piemēram, Vācijā un Čehijā lieto medibās pistoles/revolverus, bet te dažiem vecbiedriem liekās, ka mums joprojām jāskraida ar divstobrenēm.
Ja biedrība lobēs īsstobrus medībām un šnepes pavasarī, es iestāšos.
neesmu biedrībā,bet esmu ar abām rokām par arni,andri un jauno biedrību.šie cilvēki vismaz kaut ko dara par spīti visiem dir...ējiem.jāatzīst pašam nav laika stāties biedrībā un neēsu tik gudrs lai prātīgi argumentētu savas domas,tomēr prieks par arni pukstu,kurš kulturāli spēj atbildēt uz visiem apvainojumiem!lai viņiem veicas!!!!!
Laikam jau dažiem biedrības biedriem nepatik, ja izsaka savu viedokli un pie tam, ja ši VIEDOKLIS neatbils viņu redzējumam. Kur te demokrātīja un GODĪGUMS. Ja ziniet kādu, kam verot vaļā portālu medniekiem.lv atverĀs google.lv es varu ieteikt caur kādām ADRESĒM var tikt šeit iekšā.
Robert Šneider seit katrs var brivi izkratit sirdi par so temu :) es silti iesaku sedi sava piedriba un neklepo daudz :) es jau no sejienes redzu ka tu kreklu pakala esi ieravis no visa ta ko esi devis Latvijas medibu saimniecibai :) sedi sava trusu buri un neklepo daudz un kad sapno aizver acis.
Piemeeram, mednieks Janis Lanskis. Nav ne kiberterorists, ne arii tukshs pljaapa, nav arii LATMA biedrs, bet uzdot neeertus un traapiigus jautaajumus biedriibai maak, par ko arii aciimredzot sanjeema liegumu piekljuut forumam.
Arni, kaa tad taa? Tie, kas glauda pa spalvu, jeb vismaz neraada zobus ir ok, bet paareejie var doties uz google.lv? :)
Taajau nesanaak demokraatiska biedriiba, bet gan totalitaars "pulcinjsh".
1. Valdes komunikācijas problēma
2. Iespēj par jautājumiem un problēmām diskutēt visiem foruma dalībniekiem
3. Pārāk augstā biedru naudas maksa
4. jāorganizē tieša tikšanās ar medniekiem ne tikai caur internetu
Kas attiecās uz foruma dalībnieku atslēgšanu.....tas ir par traku. Es to neatbalstu un esmu pat ļoti nepatīkami pārsteigts par šādu rīcību. Gribēju tieši biedrības valdei un Bērziņa kungam piedāvāt rast iespēju apsēsties pie sarunu galda, varbūt ka sanāk "očevidnoje no ņeverojatnoje" un LATVIEŠI savā starpā var panākt kompromisu par vienādu ideju.
Kaut kā galīgi mums tas pasākums no kursa nogāja.
Ja biedrība lobēs īsstobrus medībām un šnepes pavasarī, es iestāšos.