Kā pirmo ieteiktu pusautomātu. Ja vien nav baigākais iekāriens tieši pēc divstobrenes. Ar visām optikām (priekš bises - manuprāt lieki) un punktiem vieglāk.
Apmēram pēc mēneša HUBERTS veikalos būs pieejams Mossberg 930 Deer/Waterfowl Combo Synthetic!
Pusautomāts ar diviem stobriem:
1. Gludais stobrs ar maināmiem čokiem, stobra garums 710mm.
2. Vītņotais stobrs - vītne visā stobra garumā, stobra garums 610mm.
Komplekta cena - 890 Euro.
Tas ir gludstobra ierocis 12 kalibrs, vītņotais stobrs ir paredzēts precīzai šaušanai tikai ar lodēm!
Lai šādu komplektu iegādātos ir nepieciešama gludstobra ieroča iegādes atļauja!
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
15.03.2017. 20:58
Es gan no savas pieredzes ieteiktu tikko pēc mednieka eksāmena uzreiz neskriet gludo pirkt. Labāk nokārto eksāmenu uz spico, pa to laiku apčamdi iekāres objektus un pērc uzreiz tādu. Protams, ja vien Tev nav plāns tikai pa savām vai čomu fazendām nelimitētos un ūdensputnus trenkāt. Nenoliedzot, ka dažreiz dzinējmedībās gludajam ir priekšrocības, man visi zvēri gan dz.m, gan uz gaidi ir no spicā krituši, gludais tikai balasta pēc uz dzinējmedībām līdzi pabraukājis.
P.S. Kad kārtoju eksāmenu uz spico, viens students mana tēva gados sūdzējās, ka nopircis gludo, sēž uz gaidi, 70 metru attālumā brieži vazājas un vidējo nagu rāda, bet tuvāk nenāk :D Manā uztverē gludais ir tā, plezīram, galvenais darba instruments ir labs spicais (ar labu krēslas optiku)
Pusautomāts ar diviem stobriem:
1. Gludais stobrs ar maināmiem čokiem, stobra garums 710mm.
2. Vītņotais stobrs - vītne visā stobra garumā, stobra garums 610mm.
Komplekta cena - 890 Euro.
Lai šādu komplektu iegādātos ir nepieciešama gludstobra ieroča iegādes atļauja!
Tādi urbumi nav nekas jauns.
P.S. Kad kārtoju eksāmenu uz spico, viens students mana tēva gados sūdzējās, ka nopircis gludo, sēž uz gaidi, 70 metru attālumā brieži vazājas un vidējo nagu rāda, bet tuvāk nenāk :D Manā uztverē gludais ir tā, plezīram, galvenais darba instruments ir labs spicais (ar labu krēslas optiku)