Labs stāsts. nelāgi izgāja tam maliķim.
Kaut kā ir iegājies, ka pēc individuālajām medībām vetārstam tiek nogādāts paraugs, tad arī viņš dod savu slēdzienu.
Bet vienalga, cepot karbonādi, tā vienmēr vēl tiek sautēta krējumā un sīpolos.
Redzi,Edgar,tautā mēdz teikt,ka stulbums arī ir Dieva dāvana.TAS NEBIJA DOMĀTS UZ TEVI,bet gan uz to Tevis minēto maliķi.Vai tad to surķa ādu un ķidas nevarēja kādā drošā vietā aprakt//? Tomēr Tavu stāstu var arī apstrīdēt,jo trihinellas atrodas muskuļu audos,izņemot sirdi,protams pie ādas ,dīrājot paliek kāda daļa muskuļu audu.Un nekur arī nav teikts,ka tā mājas cūka nav apēdusi kādu žurku,vai peli,protams tā ir tikai mana versija,tas nenozīmē,ka cenšos apgāzt Tavu vārdu patiesumu.
Kā tur tieši bija un kas tieši sabarots tika es nestrīdēšos, jo pats personīgi to ģimeni nepazīstu, bet no cilvēkiem ir dzirdēts ka bija tāds gadījums viņu ciemā.
Nu kā saka gudrais mācās no citu kļūdām, bet mulķis no savām. Diemžēl kā bija ar tām ķidām tikai Dievs viens zina. Bet faksts paliek par faktu ka tāds agdījums ir noticies!!!
Gvido! Ja man atmiņa neviļ,tad trihinellas ir visos muskuļaudos un arī sirdī,jo sirds arī ir muskulis. :) Vienīgais droši lietojamais subprodukts ir aknas. Ne spalvas! :)
Tur jau tas skaistums ,Edgar,ka sirdi nav tās zarazas,to es zinu tikpat droši,kā to, ka mani sauc par Gvido,jāpiebist vien arī tas, ka arī kuiļa pautos nav tās nelaimes,goda vārds nemeloju.Tomēr ,lai kā tur arī būtu, visu cieņu,Edgar.
Gvido! Ja man atmiņa neviļ,tad trihinellas ir visos muskuļaudos un arī sirdī,jo sirds arī ir muskulis.
Ja man atmiņa neviļ tad trihinellas sastopamas tikai šķērsvītrotajos muskuļaudos, bet ne sirdī vai kaut kā tā! Sirds protams arī ir muskulis, bet ne šķērssvītrotais!
Kaut kā ir iegājies, ka pēc individuālajām medībām vetārstam tiek nogādāts paraugs, tad arī viņš dod savu slēdzienu.
Bet vienalga, cepot karbonādi, tā vienmēr vēl tiek sautēta krējumā un sīpolos.
Nu kā saka gudrais mācās no citu kļūdām, bet mulķis no savām. Diemžēl kā bija ar tām ķidām tikai Dievs viens zina. Bet faksts paliek par faktu ka tāds agdījums ir noticies!!!
Ja man atmiņa neviļ tad trihinellas sastopamas tikai šķērsvītrotajos muskuļaudos, bet ne sirdī vai kaut kā tā! Sirds protams arī ir muskulis, bet ne šķērssvītrotais!