Man Merkel Helix 270 win pēc šāviena iesprūda čaulīte, ilgi nevarēju dabūt ārā, negribējās neko sačakarēt. Patrona oriģināla, nav pašlādēta. Kāds var ko šajā sakarā pateikt?
Gunti sveiciens vārda dienā ,sūtiju slazdus (ieteica) caunām ta gaidiju ilgi ,nu šoziem vēl tā tāpat nevella neķērās, gala iznākumā ar visādiem PV un vēl kas tur, sanāca par slazdien ka uz katru slazdu esmu ietaupijis 100gr lētās vodkas.....
Da zinu.
Man gan pagājušonedēļ muitā, kur tiku aizsūtīts tieši viena sūtījuma dēļ no Sinclaira, teica 22 Eur.
Vienkārši mēs te Latgalē ja sūtam tad sūtam. Man Sinclairā grozā pašlaik stāv pa 18 preces. Mazliet vairāk par 60 $ sanāk :)))
Valda gadījumā tiešām varbūt ir izdevīgāk sūtīt pašam. Kaut gan Sinclairs noplēsīs vismaz 20 $ par šādu sūtījumu.
Vēl viens variants - e-bay. Tur ar var dabūt.. Bet ne visi sūta.
1. Hornady Lock-N-Load® Bench Scale
Man gan pagājušonedēļ muitā, kur tiku aizsūtīts tieši viena sūtījuma dēļ no Sinclaira, teica 22 Eur.
Vienkārši mēs te Latgalē ja sūtam tad sūtam. Man Sinclairā grozā pašlaik stāv pa 18 preces. Mazliet vairāk par 60 $ sanāk :)))
Valda gadījumā tiešām varbūt ir izdevīgāk sūtīt pašam. Kaut gan Sinclairs noplēsīs vismaz 20 $ par šādu sūtījumu.
Vēl viens variants - e-bay. Tur ar var dabūt.. Bet ne visi sūta.