Siclairā ir arī kaut kas lētāks. Lee - 31$; RCBS - 34$. Tam jāpieliek 21% PVN un pēc kursa.
Bet Reddings un Forsters ir number van; pārējie pēc tam...
Es ņemtu tomēr Reddingu.
Ja interesē, pēc kādām 2 nedēļām taisīšu pasūtījumu no turienes. Varu piemest klāt.
Ar 7*64 būs grūtāk, jo 95% lādēšanas piederumus ražo ASV, bet šis kalibrs ir tipisks vecās eiropas lepnums.
P.S.
Es ceru, ka man ar būs šāda kalibra ierocis...
Tu domā matricas?
Re ku ir: https://www.shooting-supplies....
Lejā var izvēlēties kalibru. Tas kas oranžā krāsā nav uz vietas, pārējais ir.
Sūta ātri ~ 7 dienas.
Jautājums lādēšanas spečukiem ,nevaru atrast 7*64 lādēšanas loriņus ,ā varbūt nemāku (ticamāk),vai arī viņi ir zem cita apzīmējuma.
Slēpts
15.03.2014. 17:00
Vai kāds nezina, izstādes laikā nebūs kāds seminārs par patronu lādēšanu, varbūt kaut kur citur? Gribētos arī kaut ko pašam sākt ķimerēt, bet pirms tam paklausīties, vai ir vērts un radīsies poņa.
Profesionāliem šāvējiem patronu lādēsanas aprīkojumam jābūt - the best, par to nevar būt ne runas, bet entuziastiem un tiem kam patīk ķimerēties, par saprātīgu cenu var panākt vēlamo rezultātu!
Mans lādēšanas komplekts izmaksāja aptuveni 100 USD. Protams, esmu apaudzis jau ar ´navarotiem´ kas neietilpst 100 USD, bet ne jau par to ir stāsts. Stāsts ir par to, ka vītņstobru patronu lādēšana sanāk ievērojami lētāk un precīzāk.
Protams, ka var. Es jau vairāk par principu. Ja precission reloading tad precission :))
Viena vai 1/2 moa precizitātei tas līdz 0,3 gr droši vien neko nespēlē. Sevišķi lielās čaulās.
222Rem jau varētu arī kaut ko dot, bet atkal ir 10x svarīgāki faktori:)
Es šodien arī salādēju 9mm Accubondus ar tiem pat Hornady GS-1500. Gana labi:)
Bet tam 6,5x47L gan būs jāmeklē labāki svari...
Uzlādēt ,lai iet iekš 1 leņķa minūtes var arī ar mehāniskajiem svariņiem ,kādi nāk komplektā ar visiem LEE pričendāļiem.Ilgāk jau iet ,bet iztikt var. Liels bija mans pārsteigums ,ka ar standarta "85to Zasravu"222rem 4 šāvienus iedabūju mazāk par 1 MOA 2+2 caurums caurumā ,starpā 1 cmm. Pirmais uzskrēja bišķi uz augšu. Nu viss. Man pietiek. Zinu ,kā un kas jālādē medībām un papīram.Un lai to visu uzzinātu man bija vajadzīgs 21 šāviens (2 veidu lodes un 3 dažādi lādiņa svari) un apmēram 1,5 stundas laika. Un tas bija ar pilno formēšanu, iespējams ,ka ar kakļiņa formēšanu vēl kaut ko varētu uzlabot, bet ,ja godīgi ,man jau ar patreizējo rezultātu pietiek. Tas lādēšanas komplekts izmaksāja 250 USD .Tas ir apmēram 6-8 partonu paciņas.
P.S. Lādēšanas skeptiķiem novēlu daudz naudas un laika " ideālās patronas" meklējumos.:)
Bet Reddings un Forsters ir number van; pārējie pēc tam...
Es ņemtu tomēr Reddingu.
Ja interesē, pēc kādām 2 nedēļām taisīšu pasūtījumu no turienes. Varu piemest klāt.
P.S.
Es ceru, ka man ar būs šāda kalibra ierocis...
Re ku ir:
https://www.shooting-supplies....
Lejā var izvēlēties kalibru. Tas kas oranžā krāsā nav uz vietas, pārējais ir.
Sūta ātri ~ 7 dienas.
Mans lādēšanas komplekts izmaksāja aptuveni 100 USD. Protams, esmu apaudzis jau ar ´navarotiem´ kas neietilpst 100 USD, bet ne jau par to ir stāsts. Stāsts ir par to, ka vītņstobru patronu lādēšana sanāk ievērojami lētāk un precīzāk.
Viena vai 1/2 moa precizitātei tas līdz 0,3 gr droši vien neko nespēlē. Sevišķi lielās čaulās.
222Rem jau varētu arī kaut ko dot, bet atkal ir 10x svarīgāki faktori:)
Es šodien arī salādēju 9mm Accubondus ar tiem pat Hornady GS-1500. Gana labi:)
Bet tam 6,5x47L gan būs jāmeklē labāki svari...
P.S. Lādēšanas skeptiķiem novēlu daudz naudas un laika " ideālās patronas" meklējumos.:)