Mārci par to kombinēto ir it kā labi, bet ja ņemt dzinējmedībās, tad gan pagrūti to nēsāt, labāk divstobreni gludo!
Uz gaidi gan kad sēžu uz rukšiem mēģinu daudz netrokšņot, jo ja tiks izdarīts šāviens tad rukši diez vai šajā vakarā atnāks baroties. Ir protams izņēmumi, bet cik reizes bija tā ka nošauj lapsu, tad tajā vakarā rukši vispār nav rādījušies. Tad jau labāk nesāt divus stobrus, viena karabīne, otra masene, tici man visi šie mošķīši, līdz pat bebram paliek uz vietas no pirmā šāviena un galvenais dzīvnieka āda netiek bojāta, ar bisīti vairāk caurumu sanāk, masenei tikai viens galvā :)
Par tām kombinētām ja nešaubos bija jau iepriekš daudz apspriests. Es gan kombinēto neņemtu.
Bauskas veikalā CZ 550 lux, 308. win,ar izņemamu aptveri maksā 550 Ls.Nesen iegādājos, ierocis tā neko. Jaunbērziņa kungs nedaudz pārcenties ar cenu (619 Ls):)
Labi, kungi, paskaidrojiet, ja bukam ieliek ar 30 06 ? Man liekas ka puss buks nav? Bet kungi tas ir mans subjektiivais viedoklis! Tapeec jau prasu jums padomu!
Tas Mārtiņ ir atkarīgs no munīcijas. Es sākumā ar 308. šāvu bukam ar ekspansīvo lodi, skats bija dramatisks, vēlāk sāku šaut ar FMJ lodēm lāpstiņā, bēdu nezinu.
Uz gaidi gan kad sēžu uz rukšiem mēģinu daudz netrokšņot, jo ja tiks izdarīts šāviens tad rukši diez vai šajā vakarā atnāks baroties. Ir protams izņēmumi, bet cik reizes bija tā ka nošauj lapsu, tad tajā vakarā rukši vispār nav rādījušies. Tad jau labāk nesāt divus stobrus, viena karabīne, otra masene, tici man visi šie mošķīši, līdz pat bebram paliek uz vietas no pirmā šāviena un galvenais dzīvnieka āda netiek bojāta, ar bisīti vairāk caurumu sanāk, masenei tikai viens galvā :)
Par tām kombinētām ja nešaubos bija jau iepriekš daudz apspriests. Es gan kombinēto neņemtu.