Šodien vārdadienu svin Valija, Ina, Ināra, Inārs, rītdien - Ira, Iraīda, Irēna, Irina
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Baikal Mp-153 vai Hatsan?

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 34 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 21.09.2014. 20:05

Uldis
Uldis
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
11.01.2012. 00:02
Man šis teikums tiešām iepatikās-MP - "krīt labi", "krīt labi" un "krīt labi" - un viens teica ka smags un ja ar smagu ievelk kādam tad laikam tiešām "krīt labi" ui aizmirsu ka sūdos var mērcēt... Nu ko jāsaka ka MP uzvar pārliecinoši .
Tur uzreiz jāliek +daudz.
Par tiem, kas cenšas apgānīt Dzintaru- nevajag tā darīt- Viņš nolaidās līdz Jūsu līmenim, tāpēc nevajag viņu sakaut ar savu pieredzi.
Nezin kāpēc visi lielie klepotāji pat baidās savas īstās fizionomijas izlikt.( uz Uģi to netēmēju)
Uģis
Uģis
Pēdējo reizi manīts 2023-07-18 12:57
Atrašanās vieta: Mežā
Medību stāžs: Pietiekami
Aprīkojums: Ir
Suņi: Patīk
10.01.2012. 23:39
Es apkopoju rezultātus :D no tā, kas par kuru dzelzi minēts šajā tēmā!!!
Hatsan - precīzs, labi nostrādāts +2 punkti :)
MP - "krīt labi", "krīt labi" un "krīt labi" - un viens teica ka smags un ja ar smagu ievelk kādam tad laikam tiešām "krīt labi" ui aizmirsu ka sūdos var mērcēt... Nu ko jāsaka ka MP uzvar pārliecinoši :D
P.S. Teikšu tā - Dzintaram bija vienīgajam divi iemesli, lai izvēlētos to otru - pārējiem konkrēta neviena ja nu vienīgi jau pieminētais "krīt labi" :D
P.P.S. Es tikai apkopoju statistiku ;)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2020-03-02 16:56
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Valmieras raj. Jeru pag.
Medību stāžs: kopš 2007
Suņi: nav, bet gribu
Medību trofejas: 5
10.01.2012. 23:26
+1 Rimantam
Neizlasīju nevienu argumentu pret MP, tikai apcerējumi....
Rimants
Pēdējo reizi manīts 2017-08-09 11:02
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
10.01.2012. 22:45
Sveiki. Izteikšu viedokli - Cienītais Dzintar Grauduži - ja jau Jūs esat eksperts ieroču jomā, kā var noprast, tad esat tik labs un pamatojiet savus formulējumus,( es saprotu ka , jo lielāks mākslinieks, jo garāka ...............) , bet šeit cilvēks uzprasija normāli( un liekas,ka normāli cilvēki to arī saprot - MP153 vai Hatsan?). Pēc dažām Jūsu atbildēm , liekas ka, tiešām kādam vajadzētu vēl skolas solā pasēdēt un pamācīties loģiku. Es personīgi uzskatu , ja šeit uzdod jautājumu, tad vēlams būtu saņemt atbildi ( normālu , nevis filozofiju par ēvelētu un neēvelētu galdu), izteikums par citiem forumiem nevietā, jo jautājums ir uzdots šeit. Ja nevēlaties normāli atbildēt, labāk nerakstiet neko. Citu negatīvā nostāja pret šādiem gudriniekiem ir pamatota. Tāpat ja cilvēks , kurš nesaprot no manas jomas , es viņam cenšos paskaidrot lai viņš saprastu, kas tad ir labāks, nevis spriedelēju par kaut kādiem ēvelētiem galdiem un citiem forumiem. Manā uztverē forums ir domāts lai iegūtu man vajadzīgo info, no Jūsu atbildēm normālu info iegūt nevar, viss ir VOKRUG, DA OKOLO. Pamatojums par dubļiem, esat mērijis tās luftes MP153, ka varat tik droši apgalvot, es domāju ka nē. Nekā personīga, bet cienīsim cita laiku, ja jau esat eksperts , sniedzat normālas atbildes. Saprotams ka viss maksā naudu, bet ja nevarat konkrēti atbildēt bez maksas, pasakiet - mana konsultācija maksā tik un tik, telefons vai epasts - tāds un tāds. Jūsu teksts ---- Šajā forumā ir ļoti daudz zinošu un gudru mednieku,no kuriem arī es varētu mācīties,tikai viņi vairs neraksta lai nebūtu jānolaižas līdz plānā galdiņa urbēju līmenim,jo tas noplicina dvēseli un nebūt nerada sajūtu ka izdevies kādam palīdzēt, ---- , ar šo jau Jūs esat tur nolaidies. Vajag pozitīvāk domāt, un cilvēki pie Tevis sāks tiekties.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-04 10:59
Mednieku organizācija: .I.
Atrašanās vieta: Īdeņa
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
10.01.2012. 20:06
Vecais liekas ka drusku brauc auzās, man piemēram ierocis nava vajadzīgs, lai to pucētu un radītu citiem, man vajag lai tas strada jebkad un jebkādā stāvoklī kaut vai no 'dirsas' izvilkst. tēpēc MP
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
10.01.2012. 19:11
Taisnība gan ir,kādreiz būs jāizdara!:)
Gatis
Pēdējo reizi manīts 2025-04-23 23:48
10.01.2012. 17:25
Dzintar, tik ļoti gribas gudri parunāt? Nu tad ņem konīti un brauc ciemos parunāties, bet pa telefonu, ar tādu vārdu, vēl neviens runāt gribētājs nav pieteicies!
Dzintars
Dzintars
Pēdējo reizi manīts 2023-11-24 10:43
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
10.01.2012. 16:46
:):)To reklāmas klipu par mp153 redzēju jau pāris gadus atpakaļ,nepieminēju jo tas nav kvalitātes rādītājs ja ieroci izvārta s...s un tas šauj.Ziniet par ko tas liecina,par ārkārtīgi paviršu izgatavošanu ar ļoti lielām brīvkustībām(šķirbām kustīgajos savienojumos),jo tur paliek vieta arī netīrumiem un nekas nenoķīlē.Kurš sevi un ieročus cienošs mednieks ņems dubļos nometu ieroci un ies medīt?Tā ir rūpnīcas reklāma un ja neiedziļinās jēgā liekas ļoti efektīvi.Pēc tā paša principa veidojas leģenda par kalašņikovu-labāko ieroci pasaulē,amīši saka buļļa kaka(tulkojums),tā leģenda ir nomirusi,tagad kalašņikovu izmanto tikai tie kam krievi to piegādā,savu interešu vadīti.Tas pats ir ar SKS,derīgs tikai cilvēku šaušanai,medībām ne pēc jaudas ne precizitātes.Un tas viss tādēļ ka agrāk nekas cits nebija pieejams.Neapstāšanās šaušanas laikā ir būtisks rādītājs militāram ierocim un arī precizitāte,mūsdienās tas tiek panākts ar progresīviem tehnoloģiskiem risinājumiem,nevis ar palielinātām luftēm.
Šajā forumā ir ļoti daudz zinošu un gudru mednieku,no kuriem arī es varētu mācīties,tikai viņi vairs neraksta lai nebūtu jānolaižas līdz plānā galdiņa urbēju līmenim,jo tas noplicina dvēseli un nebūt nerada sajūtu ka izdevies kādam palīdzēt.Arī man ir apnicis,ja jau Bināta kungs sāk kacināt.Kad zvana pa telefonu par preci veikalā nemaz tik runīgs nav.
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
10.01.2012. 15:04
Gatis Bināts
08.01.2012. 19:09
Dzintar, pamato savu izvēli.

Tas gan, Huberts netirgo Hatsanus un Dzintara izteikums tagad ir samazinājis Baikal pārdošanas apjomus tieši par 1 vienību gadā :)
Kārlis
Kārlis
Pēdējo reizi manīts 2014-12-07 23:55
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: 11 gadi
Aprīkojums: Browning Gold Fusion
10.01.2012. 14:59
Piešauta ar Duplo-28 patronām uz 60metriem, precizitāte ļoti laba

Cerams, ka tikai pa papīru!?