Man ir MP-153 ar cilindra stobru, uz kura ir uzlikta Norconia optika.Piešauta ar Duplo-28 patronām uz 60metriem,precizitāte ļoti laba,,vienīgais mīnuss manā uztverē ka smags tas aparāts.
Cik kodolīgs bija jautājums tikpat atbilde.Nebija neviena jautājuma par slīdzinājumiem.Visi zina kas ir kas bet gribās forumā mēles patrīt.Lietot var jebkuru ieroci,šie abi ir apmēram vienā cenu grupā ar apmēram vienādām iespējām! Tagad jautājums,pie kāda galda patīkamāk sēdēt,neēvelētu dēļu un ar naglām sanaglota vai kārtīga meistara izstrādājuma mēbeles?Informācija ir pilns internets,katrs var izlasīt ko vēlas,tikai slinki palikuši,gaidiet lai mutē ieliek,un tad vēl šķobās,redz nav tik garšigs kā bija domāts!
nu man jau liekās kad Dzintaram būtu jābeidz komentēt jo tādu (ekspertu)ir katrā sēta,
MP153 nau nekāda vaina un es uzkatu kad ierocis jāņem katram priekš esvis nevis tas ko forumā iesaka.
Nedaudz offtopic, bet gribu pajautāt kāpēc pie mums nopērkamie MP ir tikai ar 75cm garu stobru? Vai arī ir nopērkami ar īsākiem, jo ražotājs tādus piedāvā.
A vot i nekā - man pirmais parasti ir garām, bet ar otro un trešo "krīt labi". :D
MP153 nau nekāda vaina un es uzkatu kad ierocis jāņem katram priekš esvis nevis tas ko forumā iesaka.