Šodien vārdadienu svin Krista, Kristiāna, Kristiāns, Kristīne, rītdien - Jēkabs, Žaklīna
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Latvijas Mednieku Kinoloģiskā Apvienība 2012.

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 38 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 29.06.2016. 22:17
Ar medībām saistītās tēmasMedību suņi

Aigars
Aigars
Pēdējo reizi manīts 2025-06-27 06:19
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: M/K"Klīves Mednieks"
Atrašanās vieta: Latvijas vidiene.
Medību stāžs: Kopš 1992.g.
Aprīkojums: МЦ 21-12 , Merkel 12cal,Remington 11-87 12 cal,Tikka M695STD 30-06,Sauer 90 300Win Mag
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
10.02.2012. 10:22
Ivar-tikko iegāju LDC reģistros NU NAV LMKA tiesības tiesības nodarboties ar cilcdarbu.....un tās lietas nav sakārtotas jau vairāk kā 8 mēnešus...par ko tas tavu prāt liecina????Vai tā nav necieņas izrādīšana pret saviem" klientiem".....un kāpēc par to būtu jākaunās runāt...ja man būtu ļāvuši veikt refrmas LMKA nekas tāds nebūtu noticis, tikai tādā gadījumā tāds Salmiņš nekad nekļūtu par LMKA ekspertu par saviem varoņdarbiem medību suņu cilcdarbā.
Slēpts
10.02.2012. 10:20
Ja būtu gribējis teikt- teiktu uzreiz- uzskatu , ka nav nepieciešamības. Arī palasot pieejamo informāciju internetā var ļoti daudz atrast- arī Remesa kunga viedokli..
Iesaku palasīt MMD.
te neliels citāts, kopēts no http://www.zurnals-mmd.lv/?sad...
"Īss, neitrāls situācijas raksturojums: LMKA vadības aprindās sākušās domstarpības, kā rezultātā sasaukta ārkārtas valdes sēde, kurā lemts par varas maiņu apvienībā (ziņa MMD 5/2010 45. lpp.). Ir ar šādu notikumu pavērsienu neapmierinātie, kuri, minētajā valdes sēdē saskatījuši LMKA statūtu pārkāpumu, vērsušies ar sūdzību Uzņēmumu reģistrā (vēstule šā MMD numura 19. lpp.).
Tiktāl – normālas juridiskās attiecības. Demokrātiskas sabiedriskas organizācijas vadībā nevienu neieceļ uz mūžu, un, mainoties ideju un spēku samēram, pārvēlēšana ir absolūti saprotama parādība. Tāpat arī raudzīšanās pēc organizācijas pamatlikuma – statūtu – ievērošanas, un tiesisko instrumentu izmantošana, lai iespējamos pārkāpumus novērstu, ir absolūti normāla prakse.
Taču juridiskām attiecībām mēdz būt pavadones – cilvēciskās kaislības, kas diemžēl nereti izpaužas ne tajā patīkamākajā veidā un kuru radītās sekas var būt krietni nopietnākas par kādas amatpersonas nomaiņu.
Rādās, ka tieši tā patlaban notiek arī ar LMKA. Cilvēcisko kaislību rezultātā apvienībai draud šķelšanās. Līdzšinējie interešu biedri šņāc cits uz citu kā briļļu čūskas terārijā, un domstarpības pavērušas durvis uz apvienības virtuvi, kurā, kā aizvien labāk noprotams pēc MMD redakciju sasniegušajiem strīdnieku stāstiem, kārtības un tīrības tiešām nav. Nav jau krietni ilgi. Krietni, krietni ilgāk nekā nieka gadu un dažus mēnešus ilgais A.Remesa “valdīšanas” periods pēc LMKA dibinātāja un nemainīgā vadītāja M.Kalniņa aiziešanas mūžībā."
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2026-04-25 20:36
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.02.2012. 10:18
Kungi! Jūs te esiet pietuvojušies sarkanajai līnijai aiz kuras sāksies dzēšana. Lūgums nemētāties ar apvainojumiem. Ja kādam ir pieejami fakti, tad lieciet galdā, ja ne, tad nav vērts muti dzesēt ar "viena tante teica" tipa informāciju.
Uzskatīsim to par draudzīgu lūgumu, nevis brīdinājumu.
Cerībā uz izpratni,
Andris Zariņš
Juris
Pēdējo reizi manīts 2013-04-11 08:35
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mežā. Jau ceturto gadu desmitu.
Medību stāžs: 18
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
10.02.2012. 10:01
Neizlokies - atbildi par šo
par finansēm jau nerunāsim- ir dzirdēts, kāpēc Remesa kungs vairāk nav LMKA...
Slēpts
10.02.2012. 09:46
re te ir links- kas Remesa kungs ir bijis.
http://mezi.lv/2010/02/latvija...
UZZIŅAS: LMKA valdes priekšsēdētājs Aigars Remess Tālr. 29144377
un pats Remesa kungs te iepriekš rakstija: "Ivar-gan jau pienāks laiks un visu salikšu hronoloģiskajā secībā un publicēšu , kas tad notika tai LMKA un kāpēc manis tur nav."
Tā kā JBsen.- atļausim Remesa kungam runāt:)
Es vienīgi esmu pret to , ka Remesa kungs vienmēr un visur mēģina LMKA rādīt sliktā gaismā- pie tam pats uzsāk tēmas PRET šo organizāciju.
Tas nav forši - manuprāt- tāpēc arī cenšos atgādināt Remesa kungam- ka viņš pats tur ir bijis un tagad vairāk nav.
Esmu dzirdējis iemeslus- bet vēlreiz uzsveru- man nav lielas cienās pret cilvēku, kas publiski mēģina pazemot savu bijušo organizāciju.
P.s Bet ja nopietni- par LMKA aktivitātēm varētu kaut ko sagaidīt no Salmiņa kunga- ne par velti pat pārbaužu grafikus te liek iekšā...
Juris
10.02.2012. 09:02
Par suņiem cepas tie, kam medības un medību suņi nav vienaldzīgi. Vai Tevi, Žanna, tas neskar?
Juris
10.02.2012. 09:00

Ivars Ozoliņš
Pēdējo reizi manīts 2012-02-10 08:31
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: no 2005
Aprīkojums: IŽ-94(12/3006) Walther G22 (22lr)Winchester SXR(3006)
Suņi: Pikselis
Vakardien, 14:19
Kā jau cilvēks, kas pats ir bijis LMKA tuvumā zini, ka Suņa pasē ir sadaļa par reģistrāciju.
Katru gadu tur man tiek iespiests zīmogs, ka suns ir reģistrēts. Tieši tā pat kā sadaļā par saņemtajām potēm.
Vai tad TEV LMKA izdotajos papīros tāda ieraksta nebija??
par finansēm jau nerunāsim- ir dzirdēts, kāpēc Remesa kungs vairāk nav LMKA....

Es par saviem vārdiem atbildu, vēl neviens man kaut ko tādu nav aizrādījis!
Pēc seniora neizskaties- drīzāk jau skolas puišelis esi.

Ak atbildi? Nu tad pūt vaļā:
1. ".. kāpēc Aigars vairāk nav LMKA ...??" Izskatās, ka zini to pat labāk par viņu pašu. Tā kā nekautrējies - ko zini, kā uzzināji, kā vari pierādīt?
2. Par to skolu, puišeli vai citu briedumšķiru tiksim pie prāta kādreiz klātienē - vēl neviena klaču bāba mani tā nav nosaukusi.
Žanna
Žanna
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
09.02.2012. 17:45
Aigar! Ja Tu neesi LMKA biedrs, ko tad cepies? Lai cepas tie, kurus tas skar.
Slēpts
09.02.2012. 17:07
JB sen.
Es par saviem vārdiem atbildu, vēl neviens man kaut ko tādu nav aizrādījis!
Pēc seniora neizskaties- drīzāk jau skolas puišelis esi.
Juris
09.02.2012. 16:51
Ivar!
Aigars tur ir bijis un par saviem vārdiem var atbildēt - vai Tu vari? Viena tante teica, divas tantes teica, utt. Dzirdēts ir daudz kas, redzēts arī - tai skaitā uzraksts uz sētas. Un tad? Ja kaut kas no tām baumām atbilstu patiesībai, tad tur būtu darbs tiesībsargājošajām institūcijām. Vai ne?