Aigar, mums ir birokrātiska valsts. Krieviem ir tāds labs teiciens par biedriem bez dokumenta .. Uzrkasti, kad tas seminārs būs. Labprāt aizbrauktu. Kautgan man nav bavārijas sviedru suns/funs.
Aigar, mums ir birokrātiska valsts, bez dokumenta tu esi .... Uzraksti, kad tas seminārs būs, labprāt aizbrauktu! Kautgan man nav bavārijas asinspēdu suns funs.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
06.04.2012. 23:37
Jāni- seminārs ne atcelts, bet pārcelts dēļ Lieldienu svētkiem...ja runa par semināru Bavārijas sviedru un asinspēdas dzinējsuņu saimniekiem Dalderos.
Dīvaini ,ka dokuments tiek turēts kabatā...kā lai LMKA klienti zin ar ko viņiem jārēķinās reģistrējot savu suni LMKA reģistrā????
12.03.2012. 20:24
Nu tad beidzot,atveru vakarpusē LDC mājas lapu...laikam jau noreģistrēts tas LMKA cilcdarba nolikums.Cerams,ka tas ir tas pats LMKA, jo adresē norādīts cits dzīvoklis, nevis tas, kurš bija norādīts pēdējos 6 gadus....
02.03.2012. 08:10
Paldies Jāni.Tagad ir "uzkurieni" novirzīt medību suņu saimniekus, kuri savus medību suņus reģistrējuši LMKA suņu reģistrā,lai paši noskaidro savu juridiko statusu organizācijā un citus jautājumus.Savādāk es tiešām esmu piekusis skaidrot, kā jābūt,un kā ir uz doto brīdi.
Aigar,atbildu uz Tavu jautājumu,tā (lielā}sapulce,kā Tu jautā notiks 31,03,2012 pēc 15.specializētās laiku šķirnes medību suņu izstādes.Sapulce ir atklāta un tajā var piedalīties visi LMKA reģistrēto medību suņu īpašnieki,vienīgi balsstiesības ir LMKA biedriem(kā rakstīts statūtos).
Dīvaini ,ka dokuments tiek turēts kabatā...kā lai LMKA klienti zin ar ko viņiem jārēķinās reģistrējot savu suni LMKA reģistrā????
Armands Cirsis ir sakārtojis šo jautājumu. Tā ka no stress..