Dzinējmedībās ziemā es parsvarā ģērbju džemperi un kādu vasaras tipa jaku jo ir vieglāk kustēties un ja godiīgi nav arī auksti.Bet otro gadu litoju NORFIN Ekspert Camo apģērbu.Bet cimdus Hilman kuri ir kā dūraiņi un reizē ar pirkstiem.Nu ja runājot par zābakiem sliktās ziemās ģērbju parastos gumijas zābakus tikai izmēram lielākus ar vilņas zeķi.
No termoveļas ģērbju es Norfin ražojuma preci, tā pat arī norfin zeķes. Pēc tam ģerbju virsū vilnas biezo sfīteri, un kreklu, kājās kombinzonu un uz kājām ziemas zvejnieku zābakus. vēl ja sanāk medīties zem 20 grādiem tad virsū ģērbu ziemas mēteli, un pagaidām vēl neko citu nevajadzēja.
Mana recepte sēžot uz gaidi ziemā pie -20 -25,plānā termo veļa,rudens medību apģerbs,sega ar aitas vilnas pildījumu viena ap kājām otra ap muguru un kājās vaļinki,uz galvas sejas maska un cepure,kopā ar tēju 4-5h var nosēdēt. Vēl varu ieteikt alpīnistu dūnu apģerbus,bet tas prieks maksās kādus 400-500ls. http://www.gandrs.lv/dunu-prim...
Slēpts
25.09.2012. 10:31
Man ir JahtiJaht komplekts.Pagaidām nesūdzos,auksti nav un vējš ar cauri nevelk.Arī lietainā laikā nav jasatraucas par samirkšanu.
Krišs Dubrovskis izaicināja :) Esam saņēmuši ,jauno Blaser ziemas kolekciju,respektīvi, dūnu jakas un bikses ,kurām iekšējā - dūnu daļa ir izņemama. Pateicoties šādai iespējai apģērbs kļūst daudz funkcionālāks, jo to ir iespējams lietot 3.sezonas gadā - ārējo jaku un bikses - rudenī un pavasarī. Kopā ar iekšējām dūnām - ziemā. Komforta temperatūra ziemā līdz - 25C. Apgērbā ir iestrādāta vēja un ūdens membrāna, kā arī apģērbs ir ļoti kluss - viss čikeniekā. Ir pieejams šāds komplekts arī dāmam, tikai atšķirība ir tā ,ka nekas nav izpogājams.
Ā un Novembra vidū gaidāma jaunā Hillman ziemas kolekcija.
Ja nav slinkums ,varat iebraukt pastāstīšu/apstāstīšu kaut ko atradīsim noteikti :)
Vai pašu meistari neko neražo? Varbūt ir kaut kur pieejams kaut kas? Liekas neprātīgi augstas cenas šīm brendu drēbēm,turklāt ne viss izpildījums patīk.
Vienam kolektīva biedram bija Latvijā ražots kostīms ar membrānu un smuki iešūtām patronu vietām kabatās.Drēbe normāla un liekas ka cipars bija~70-80.
Tūlīt nories! :))
Edgars!
Viens mūsu mednieks caur paziņām no Rīgas uz mūsu medību klubu bija vedis ļoti kvalitatīvas virdrēbes un varēja arī iešūt fīču kādu saimnieks vēlas. Un maksāja jā līdz kādiem 80 lašiem atkarībā no izmēra un fīčiem. Viens mīnus šim te apģērbiem bija tas ja trāpies uz sunīšiem tad ļoooooti ilgi un cītīgi tos ir jālasa ārā, jo pie viņa pielika kā velli.
Neesmu no nabagajiem, bet par 500-600 latiem lai pirktu medību jaku - nu nezinu , nezinu ....
Nu negribēsies man tanī jakā ģērbtam ne aļņa kāju uz muguras stiept ārā, ne iebāzt rokas lopam
vēderā, lai izgāztu iekšas. Būs jākļust par novērotāju.
Tās tiešām - kungiem, kam ir aborigēni, kas dara melnos (sarkanos) darbus.
2/3 no Latvijas medniekiem, nav ierocis tādā cenā ...
Ā un Novembra vidū gaidāma jaunā Hillman ziemas kolekcija.
Ja nav slinkums ,varat iebraukt pastāstīšu/apstāstīšu kaut ko atradīsim noteikti :)
Vienam kolektīva biedram bija Latvijā ražots kostīms ar membrānu un smuki iešūtām patronu vietām kabatās.Drēbe normāla un liekas ka cipars bija~70-80.
Tūlīt nories! :))
Viens mūsu mednieks caur paziņām no Rīgas uz mūsu medību klubu bija vedis ļoti kvalitatīvas virdrēbes un varēja arī iešūt fīču kādu saimnieks vēlas. Un maksāja jā līdz kādiem 80 lašiem atkarībā no izmēra un fīčiem. Viens mīnus šim te apģērbiem bija tas ja trāpies uz sunīšiem tad ļoooooti ilgi un cītīgi tos ir jālasa ārā, jo pie viņa pielika kā velli.
Nu negribēsies man tanī jakā ģērbtam ne aļņa kāju uz muguras stiept ārā, ne iebāzt rokas lopam
vēderā, lai izgāztu iekšas. Būs jākļust par novērotāju.
Tās tiešām - kungiem, kam ir aborigēni, kas dara melnos (sarkanos) darbus.
2/3 no Latvijas medniekiem, nav ierocis tādā cenā ...