Andri tas bija secinājums no iepriekšējiem komentāriem,ja tev medību apģērba cena jau ir virs 300ls... :D
Man ir vesals kalns visadu medibu apģerbu,bet beigās nopirku hillman exclusive line un 80% lietoju šo apģerbu komplektu,esmu trapijies stiprā lieto utt,nav izmircis,tikai paliek diezgan pasmags.
Tieši tā Hillman EVO - tāpati membrāna, kas Ekskluzīvajam, bet slapjumu laiž cauri - ja noimpregnē tad mitrums protams netiek cauri un pat ne īpaši spēcīgs lietus tiek noturēts kā arī pats apģērbs ir foršs, bet tiklīdz ir slapja zāle, papardes krūmi pēc lietus vai kārtīgs gāziens 20 min garumā tad biksēm membrāna vairs netur to ūdens daudzumu, bet Gore tur visu - vislabāk es to izjūtu tad, kad ar saviem zābakiem, kuriem ir Gore, man nākas stāvēt vai brist pa ūdeni un nekas cauri neiet!!! Kājas sausas!!!
Uģi G. Es kaut kā izaugu bez pamperiem. Varu pasēdēt kokā arī krievu fufaikbiksēs un vaļinkos... Varbūt Tev pakaļa ir tik smalki veidota, ka bez membrānas nekur un nekā. Ja Tev patīk Ziemā stāvēt un brist pa ūdeni (ko tur īsti darīt?)un sēdēt uz slapjajiem celmiem ,bet tūlīt pēc tam tajā pašā Ekskluzīvā eksponēties sēžot kokā, tad lai Tev veselība un bērniem bagāts papus.
PS. Ja Tev ir lukta ar pakešu logiem, apsildi un kondicionieriem, tad gan būšu par velti šito samuldējis :)
Kad vēl nav salu es un ir drēgns pat nedaudz lietains laiks, tad ģerbju virsū garos zveijnieka zābakus, viršū vieglo, spilgti dzelteno balonku un pie vienas vietas man tas slapjais laiks, garā zāle, ūdens līdz ceļiem. Jo parsti dzenot pastus gadās ka jādzen caur ļoti purvainām vietām un nekādi tur super puper zābaki un krutās biskes neizturēs to ūdens slodzi.
Ziemā ar kāpēc ģērbu vēl tos pašus krievu ziemu copes zābakus, jo gadās ka dzenam vēl neaizsalušus purviņus kur rukši tusē un tur līdz ceļiem vēl ūdens ir. Riktīgā ziemā cita dela.
Bet kā saka jāgērbjas atbilstoši laiakpstākļiem un esmu redzējis super puper apgērbies vai tā kā es dienas beigās visi ir noguruši, nosvīduši un mitri tik un tā :) Protams ja pa dienu nodzen tikai 1-2 mastus tad jā bet ja pa dienu nodzen kādus 5-8 mastus tad tik un tā viss iepriekš nosauktais garantēts.
:D Samuldējis pa tukšo būsi tāpat, jo vēl nevienā komentātrā es neredzēju izklāstu par kaut vienu apģērba gabalu... Vienīgais liekas, ka pamperus minēji un nosperto fufaiku...
Es novēlu Tev ilgi un laimīgi tā arī sēdēt savā kokā un no tā arī nekad dzīvē nenokāpt ;)!!!
P.S. Takā es savas olas un pakaļu vērtēju diezgan augstu es izvēlos un iesaku Gore Tex - gluži kā reklāmsauklis :D:D:D
Es tā saprotu ka tas novēlējums ir visiem kas nav tērpti Gore Tex apģērbā. :))
Es velku Nordfin kombinzonu un jaku,nopirku uz akcijām par 89LVL.Nēsāju jau trešo gadu,spēcīgā lietū arī esu sēdējis-viss no iekšas sauss. Sēdējis uz gaidi esu arī -25grādos pēc celsija,nav ne vainas,galvenais lai pareizā termoveļa un citi sildelementi. :)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.10.2012. 09:31
Edgar! Nav tev taisnība par to ka visi ir vienādi slapji! Un taisnība ir Uģim! Es ar visu Goretex un Bocker termovelu ziemā mīnus padsmit grādos izkritu cauri ledum sk. http://medniekiem.lv/article/z... un vēl nogāju kilometrus trīs četrus līdz mašīnai, bet pat iesnas nedabūju! Ja būtu pufaikā, tad pat neizlīstu no ūdens, ja būtu ZS plankumainajā ziemas jakā, tad būtu plaušu karsonis...:(
Bet šjā gadījumā nebija nekādu seku! Tā jau laikam ir, ka cilvēki grib mācīties no kļūdām, nevis no labiem padomiem...:D
Norfin nav ne vainas - ūdeni nelaiž cauri tas tiesa, bet ir pasmags un ja aktīvi jākustās tad sasvīst, jo ne īpaši elpo... Bet protams par fufaiku labāks noteikti :D
Man ir vesals kalns visadu medibu apģerbu,bet beigās nopirku hillman exclusive line un 80% lietoju šo apģerbu komplektu,esmu trapijies stiprā lieto utt,nav izmircis,tikai paliek diezgan pasmags.
PS. Ja Tev ir lukta ar pakešu logiem, apsildi un kondicionieriem, tad gan būšu par velti šito samuldējis :)
Ziemā ar kāpēc ģērbu vēl tos pašus krievu ziemu copes zābakus, jo gadās ka dzenam vēl neaizsalušus purviņus kur rukši tusē un tur līdz ceļiem vēl ūdens ir. Riktīgā ziemā cita dela.
Bet kā saka jāgērbjas atbilstoši laiakpstākļiem un esmu redzējis super puper apgērbies vai tā kā es dienas beigās visi ir noguruši, nosvīduši un mitri tik un tā :) Protams ja pa dienu nodzen tikai 1-2 mastus tad jā bet ja pa dienu nodzen kādus 5-8 mastus tad tik un tā viss iepriekš nosauktais garantēts.
Es novēlu Tev ilgi un laimīgi tā arī sēdēt savā kokā un no tā arī nekad dzīvē nenokāpt ;)!!!
P.S. Takā es savas olas un pakaļu vērtēju diezgan augstu es izvēlos un iesaku Gore Tex - gluži kā reklāmsauklis :D:D:D
Es velku Nordfin kombinzonu un jaku,nopirku uz akcijām par 89LVL.Nēsāju jau trešo gadu,spēcīgā lietū arī esu sēdējis-viss no iekšas sauss. Sēdējis uz gaidi esu arī -25grādos pēc celsija,nav ne vainas,galvenais lai pareizā termoveļa un citi sildelementi. :)
Bet šjā gadījumā nebija nekādu seku! Tā jau laikam ir, ka cilvēki grib mācīties no kļūdām, nevis no labiem padomiem...:D