Man liekas ka kaut kādam FABARM pusautomatam arī bija ātrā izladesanas funkcija līdzīga ka benellim. Modelis kūkas saistīts ar lion. H36 vai tamlīdzīgi.
Slēpts
28.11.2012. 20:24
Browning Maxus arī var ātri izraut ārā bez klabināšanas
Personīgi par MP neko sliktu nevaru pateikt,der gan dubļos pīlēs gan sniegā uz kuiļiem, nekad nav bijušas problēmas ar ieķīlēšanu, vai ko tamlīdzīgu.Šogad ir krituši aļņi, ļoti daudz pīļu un nelimitētie,tikai iesaku pirms tam noteikti stendā vismaz reizes 100 izšauties, lai jūti kā iet, jo savācot informāciju par MP pirms pirkšanas uzzināju dažus ražošanas knifus,kas pēctam atsaucas uz ložu novirzi, bet tik un tā,ja novirze ir,tad kūlis tāpat ir teicams.Galvenais tikai pašam domāt līdz :) Un ja gribi skaistu lietu-dabū skaistu sievu, jo medības nav modes skate, tur ir jāmedī nevis jālielas!
Jaapatur rokaas ,jaapiemet pie pleca-tad pats arii sapratiisi kas labaaks (tanii summaaa ko vari atlauties),
Dziivnieki vienaadi labi kriit ar visiem modeliem, tas tocna;)))
Ludzu Jani, un prieks palidzet. Runajot par veikala pardevejiem, tad cik esmu sastapies, es nezinadams un redzot ieroci pirmo reizi dzive un paturejis roka, zinu vairak neka pats pardevejs, es nesaku ka visi, bet ir kandidati tadi. Runajot par garo aptveri, tad manuprat ierocis vairs neizskatas pec ierocha un ari pieladets ar lodem balans savadaks.
Nu,Valdi,parliecinajies par batalijam? Atver googla MP-153 un tur tev visu paraadis aciim redzami.Diez vai kurs no slavetajiem rietumniekiem ir uz to speejigs?
Dziivnieki vienaadi labi kriit ar visiem modeliem, tas tocna;)))