Nekādus zelta kalnus nesolīšu no "optikas par sviestmaizi" bet nu šis tomēr ir pasaules līmeņa zīmols nevis čuņ-suņ-huņ vai germanykraft.
Ja kādam ir kas konkrēts jautājams par šo modeli, iespēju robežās centīšos atbildēt. Atskaite tik drīz nesekos, šodien tik saņēmu, šāvis/testējis vēl neesmu.
Nu sūds jau vien ir.:) Bet šaut un trāpīt varēs. Uz lētās Tikas izskatās gana lepni. Pats šauju ar lēto Burrisu( M TAC 30) uz tādas pašas Tikas un nekreņķējos. Tikai tas stikls Tev stāv apm 2 cm par augstu. Attālums no okulāra centra līdz laides muguriņai( no acs zīlītes centra līdz vaiga kaula apakšai) baigi liels, kā rezultātā ilgi un grūti ieplecot ,kas ātrai šaušanai ir ļoti svarīgi.Bet varbūt ,ka nē.:):)
Medību stāžs: vairāk kā 20 gadi ar pārtraukumiem:)
Aprīkojums: Mauzers
Suņi: Es pats kā suns
Medību trofejas: 2
15.07.2015. 15:45
Atkal naudu Jāni štruntos notērēji:) Visu viens pats gribi apšaut, tā jau mums ar tiem šāvējiem švaki:)
Slēpts
15.07.2015. 16:29
Mārci - zemāk stiklu nenolaist, starp palielinājuma grozāmo un bāzi ir 4mm. Domāju ka nākamie gredzeni varētu arī vairs nederēt. Man ir puscollīgie, mērot no bāzes virsmas līdz optikas trubai. Tā ka ja ko var uzlabot ieplecošanas jomā, tad tikai un vienīgi laides apgreidu.
Edgar, nu vēl atliek tik tāds sīkums kā piešaut un aizpērties uz medībām... Jāatzīst, līdz šim copei bijusi nospiedoša priekšroka, bet nu centīšos laboties;)
Attālums no okulāra centra līdz laides muguriņai( no acs zīlītes centra līdz vaiga kaula apakšai) baigi liels, kā rezultātā ilgi un grūti ieplecot ,kas ātrai šaušanai ir ļoti svarīgi.Bet varbūt ,ka nē.:):)
Cik medību ieročiem, iegādājoties nepārMakgaiverotus, vaiga kaulu uzliekot uz laides muguriņas varēs redzēt "pilnu bildi" caur optiku, lai piemetot nekas nav jākoriģē? Ļoti retajiem.. Prātā nāk Tikka Tac, daži Blaser..
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
16.02.2016. 21:26
Mamba 1-4x24? Atsauksmi var paluugt?
Man stāv tāda uz 223 , nopirku komplektā ar Savagi nākušā Bushnela vietā. Esmu apmierināts. Pēc kvalitātes varētu pielīdzināt pat Leopoldam. Katrā ziņā labāka par Bushnelu noteikti!
Man Mamba stāv virsu benelli argo e-comfort kalibrs 30-06. Šaut var bet nu, gribās kautko labāku. Leņkis ar nav pārāk plats, salidzinoši ar citām..... Bet nu cena laikam atbilst īstenībai.
Ja kādam ir kas konkrēts jautājams par šo modeli, iespēju robežās centīšos atbildēt. Atskaite tik drīz nesekos, šodien tik saņēmu, šāvis/testējis vēl neesmu.
Edgar, nu vēl atliek tik tāds sīkums kā piešaut un aizpērties uz medībām... Jāatzīst, līdz šim copei bijusi nospiedoša priekšroka, bet nu centīšos laboties;)
Cik medību ieročiem, iegādājoties nepārMakgaiverotus, vaiga kaulu uzliekot uz laides muguriņas varēs redzēt "pilnu bildi" caur optiku, lai piemetot nekas nav jākoriģē? Ļoti retajiem.. Prātā nāk Tikka Tac, daži Blaser..