Dzinējmedībām pietiek, tēmē ar abā acīm vaļā uz 1x-2x palielinājumu, lielākam vismaz man viena acs prasās aizvērt. Un gaismu truba dod labu, pirmais krita uz piesviedienu- pavēlu ieraudzīju, bet rezultāts labs, nesūdzos. Tas gan uz spicā...
Man ir 1-6x24 Vector Continental, patestēju novembra vakaros - slikti nebija. Bisei aktuālos attālumos būtu lietojams kādu 1,5h pēc saules rieta. Tur gan fons, migla utt. ļoti maina bildi.
Nu te izskatu 2 variantus. Te neiet runa par tumsu un medīšanu tajā. Jautāju par krēslu. Saprotu to, ja grubu medīt tumsā mēnesgaismā, tad nu nekādi šie abi nederēs.
Krēslu es domāju- Tiko saule sāk rietēt.
Bet lielos vilcienos es sapratu, paldies.
Slēpts
01.02.2021. 09:23
otrs variants jau ir sarkanais punkts, tas būs vēl sūdīgāks tumsā kā optika
Slēpts
31.01.2021. 16:02
Tā ir dzinējmedībām, nevis tumsai! Nekādu brīnumu negaidi. Un ņemot vērā pēdējās tendences- gādā lampu vai naktenieku. Šaut apšaubāmā mērķī ir slikts stils.
Sveiki.
Esmu noskatijies platlenķi meopta 1-6x24. Vai otrs variants sarkanais punkts Aimpoint COMPC3 2MOA ACET. Staves uz gludās. Vairak jautajums par to, kā šī meopta 1-6x24 uzvedas krēslas gaismā, jo lēca nav nekadi 56mm. Tapec pirms pērku, gribu dzirdēt Viedokli no cilvēkiem, kas ko līdzīgu lieto.
...,taisnā angļu laide ir vispareizākā lietošanai plintēs ar divām sprūda mēlītēm. un,pretēji,aplama ir puspistoles ,vai vēl aplamāka ir pistoles tipa laide plintēs ar divām sprūda mēlītēm.
Krēslu es domāju- Tiko saule sāk rietēt.
Bet lielos vilcienos es sapratu, paldies.
Esmu noskatijies platlenķi meopta 1-6x24. Vai otrs variants sarkanais punkts Aimpoint COMPC3 2MOA ACET. Staves uz gludās. Vairak jautajums par to, kā šī meopta 1-6x24 uzvedas krēslas gaismā, jo lēca nav nekadi 56mm. Tapec pirms pērku, gribu dzirdēt Viedokli no cilvēkiem, kas ko līdzīgu lieto.