Ja godīgi arī man uz dzinēju rores stāv Burris M tac 30 1-4*24 par kaut kādiem 300 usd . Un uzšaut arī pa 100m nav nekādu problēmu. Sacensībās piedalīties gan nevar ,bet medībām ļoti ok. Saprotams ,ka ir arī labākas markas stikli, bet man kaut kā naudas žēl ,jeb skopums grauž :) un starpiba starp Burris un Kahles vai Docter laika ziņā ir apmēram 15-20 min. Savukārt ciparā 3 reizes.
P.S.Tumsai ir paredzēti naktenieki, kurus šodien jau var nopirkt pa samērīgiem cipariem.
Vai Mārcim nav iestājies stagnācijas periods? - Ar tiešām labajām optikām vasaras periodā var medīt cauru diennakti. Vēl jo vairāk, ja optika aprīkota ar regulējamu punktu, nav problēmu izšaut arī uz tumša fona, kad krustu vairs nevar nolikt uz dzīvnieka. Un tikai nevajag par to dzimuma atšķiršanu, jo kuili no cūkas var atšķirt pēc uzvedības..
p.s.-nekā personīga, bet ja Tu saki, ka skopums liedz pirkt labu optiku kaut arī vari atļauties, tad sorry.. lasi pēdējā laika labo nočņiku tēmu par 400e..
Slēpts
10.07.2015. 20:00
Protams kādēļ pārmaksāt , var tak nopirkt stiklu par 200 vai 300.Vārdos nesaukšu, iz dzīves, piešaujot pilns stikls piebirst ar drazu kas nez kādēļ iekšā atstāta un mirdz kā jaungada eglīte, par to bilde ciešama.:D Vai made in germany stikls ar turcisku nosaukumu kas nez kādēļ pēkšņi sāk šaut tik augstu it kā kāds labvēlis būtu korekciju uz km uzlicis, bet tas sīkums, pārītis kliki vēl rezervei palika pēc nolikšanas atpakaļ uz 0. Par ss riflescopēm vispār nav vērts pat pieminēt.
Nu nav gadījies redzēt super stiklu par svietmaizes cenu.
Nevienu stiklu neesmu pircis Latvijā, veikalā.Neviens jeņķu stikls, pat par 200 usd pirkts ( brrris fulfield II 3-9*40), līdz šim brīdim nav noklājies un ja noklāsies jeņķi momentā samainīs, kā samainīja Anspoka veco Burisu ko no viņa savulaik nopirku ,noslīcināju ,izjaucu un aizsūtiju pa garantiju mainīt. . Nekā labāka gan par Docter (arī jau droši ,ka mēsls:) ) man nav, taču krēslā un tumsā vairs ar dienas stiklu nemedīju, jo pat sūda "yukonphotons" Docterim izgriež pogas. Un nevajag ļa, ļa ,ka ar dienas stiklu var tumsā labāk redzēt kā ar naktenieku.
P.S. Iestagnējis esmu tieši tik tālu,lai cenas starpību investētu savā lauku īpašumā, kas manuprāt ir daudz vērtīgāks ieguldījums, ņemot vērā ,ka medīt jau ir ar ko un visnotaļ rezultatīvi.
Mārci, Buris un Leupold tomēr no citiem plauktiem, nu vismaz tie kas sākas viduskategorijā. Kaut ari manam vecajam 1,5-6x42 burisam eurod uz max palielinājumu ir gļuks, bilde kā caur pudeles dibenu, ja atmetas tad ok. Un ja nav radu kam uzkārt kaklā savu garantijas problēmu tad tā garantija ir tik uz papīra. ;)
P.S.Tumsai ir paredzēti naktenieki, kurus šodien jau var nopirkt pa samērīgiem cipariem.
p.s.-nekā personīga, bet ja Tu saki, ka skopums liedz pirkt labu optiku kaut arī vari atļauties, tad sorry.. lasi pēdējā laika labo nočņiku tēmu par 400e..
Nu nav gadījies redzēt super stiklu par svietmaizes cenu.
P.S. Iestagnējis esmu tieši tik tālu,lai cenas starpību investētu savā lauku īpašumā, kas manuprāt ir daudz vērtīgāks ieguldījums, ņemot vērā ,ka medīt jau ir ar ko un visnotaļ rezultatīvi.