Sveiki! Es medniekiem taisu desas un galas no viņu trofejam.Miesnieks jau 21 gadu.Ar desam no meža cūkam ir kā ar prostitutem.Veiksies lidz mirklim,ja ir aizdomas(neveselas aknas,zilganiga spīdīga gala bijusi ievainota cuka piem) Nēesam jau krizes situācija.IR aizdomas OBLGĀTI parbaudiet,bus par vēlu kad kautkas notiks.Nebūs tadu gadījumu kas bijuši.Medījumi ir ļoti garšīgi,pareizi pagatavojot,tikai jābut uzmanīgiem. Ar cieņu MIESNIEKS Jānis
Laba žāvētava, nevajag nekādu trubu. Lai nav pa karstu, jākurina mazāk un tā augšējā daļa varbūt lielāka. Būs vieglāk zemāku temperatūru noturēt. Akmeņi paredzēti lai būtu vienmērīgāka temperatūra un lai vienmērīgi izdalās dūmi un siltums. Ir tikai nepieciešams ievietot starp akmeņiem un kūpinātās produkcijas karstumizturīgu materiālu lai nepil uz karstiem akmeņiem tauki, kas degšanas rezultātā dos rūgtenu garšu. Piemēram izgatavot no skārda tādu, kā pannu drusku lielāku par akmeņu sakrauto laukumu. Pannai izveidot dubultapakšu un abām kārtām pa vidu akmens vati. Tie tauki kas iepilēs pannā tad nedegs. Kā tad ir ar tām receptēm?
Nu tā ir jau kartā kūpināšana, tas ir pa tiešo, vai nesanāks šajā gadījumā kā ar grillu. Pie viena kaut ko līdzīgu redzēju, bet vienlga iet klāt vēl divas ieraktas caurules viena īsa, otra garāka.
:D:D,Uldi protams hi hi bet Igaunijā lāčus medī,var trāpīt uz degustēšanu ,nejauši.Par lūsi gan zinu,nekādas smakas,tīra balta gaļiņa!Kad man Amerikānis teica ka var ēst rakūnu(jenots skalotājs),tad gan es domīgs paliku:):)?!
Nu par to lāča gaļu vēl jāstrīdās.
Katru brīvdienu taisu no tās šašlikus un steikus,
vēl nekas nav noticis, jo marinēju. Tartaru arī iesaku, no lāča gaļas,
bet tāda īpatnēja piegarša, mazuma. Lūsi gan atdodu kaimiņiem, nepatīk kaķa smaka.
;-)
Katru brīvdienu taisu no tās šašlikus un steikus,
vēl nekas nav noticis, jo marinēju. Tartaru arī iesaku, no lāča gaļas,
bet tāda īpatnēja piegarša, mazuma. Lūsi gan atdodu kaimiņiem, nepatīk kaķa smaka.
;-)