Šodien vārdadienu svin Uga, Hugo, Uģis, rītdien - Doloresa, Aleksandrs
toptitle
banner

Forums

Tēmas nosaukums - kūpinātas desas no meža cūkas gaļas

Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Ingus Ērglis
Ingus Ērglis
Pēdējo reizi manīts 2019-10-26 23:09
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Mednieku organizācija: Mk "Zālīte"
Atrašanās vieta: Rīga
Medību stāžs: 9
Aprīkojums: cz550 308
Medību trofejas: 2
12.08.2016. 10:38
Jānis Daugulis
Pēdējo reizi manīts 2014-01-01 02:38
Lietotāja statuss: Vērotājs
Atrašanās vieta: Rīgas rajons
Medību stāžs: 15 gadu garumā
Aprīkojums: 3 lamatas
Suņi: Bus Džeka Rasela terjers
01.01.2014. 02:37
Sveiki! Es medniekiem taisu desas un galas no viņu trofejam.Miesnieks jau 21 gadu.Ar desam no meža cūkam ir kā ar prostitutem.Veiksies lidz mirklim,ja ir aizdomas(neveselas aknas,zilganiga spīdīga gala bijusi ievainota cuka piem) Nēesam jau krizes situācija.IR aizdomas OBLGĀTI parbaudiet,bus par vēlu kad kautkas notiks.Nebūs tadu gadījumu kas bijuši.Medījumi ir ļoti garšīgi,pareizi pagatavojot,tikai jābut uzmanīgiem. Ar cieņu MIESNIEKS Jānis
Jānis Makarovs
Jānis Makarovs
Pēdējo reizi manīts 2014-10-14 22:46
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: m
Atrašanās vieta: Liepāja, Grobiņa
Medību stāžs: no 2013
Aprīkojums: 1000m zivju tīkls, skatiens, kas nogalina, Silma, TIKKA
Suņi: Labradors
04.04.2013. 15:49
Labāk tomērt pārbaudīt un pēc tam vēl kārtīgi apstrādāt.
Ivars Grinbergs
Ivars Grinbergs
Pēdējo reizi manīts 2016-11-28 20:19
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jūrmala
Medību stāžs: no 1990.g.
Aprīkojums: gludstobri: 16.kal.; 12.kal.; 12.kal. pusaut.
Suņi: trīs Rietumsibīrijas laikas
06.02.2013. 19:21
Laba žāvētava, nevajag nekādu trubu. Lai nav pa karstu, jākurina mazāk un tā augšējā daļa varbūt lielāka. Būs vieglāk zemāku temperatūru noturēt. Akmeņi paredzēti lai būtu vienmērīgāka temperatūra un lai vienmērīgi izdalās dūmi un siltums. Ir tikai nepieciešams ievietot starp akmeņiem un kūpinātās produkcijas karstumizturīgu materiālu lai nepil uz karstiem akmeņiem tauki, kas degšanas rezultātā dos rūgtenu garšu. Piemēram izgatavot no skārda tādu, kā pannu drusku lielāku par akmeņu sakrauto laukumu. Pannai izveidot dubultapakšu un abām kārtām pa vidu akmens vati. Tie tauki kas iepilēs pannā tad nedegs. Kā tad ir ar tām receptēm?
Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2019-10-09 12:04
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
06.02.2013. 10:46
Nu tā ir jau kartā kūpināšana, tas ir pa tiešo, vai nesanāks šajā gadījumā kā ar grillu. Pie viena kaut ko līdzīgu redzēju, bet vienlga iet klāt vēl divas ieraktas caurules viena īsa, otra garāka.
Jānis Jaundzems
Jānis Jaundzems
Pēdējo reizi manīts 2018-07-25 16:44
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Preiļi
Medību stāžs: no 2012
Aprīkojums: Beretta Urika
Suņi: Nav
06.02.2013. 10:23
Vēl
Jānis Jaundzems
Jānis Jaundzems
Jānis Jaundzems
Pēdējo reizi manīts 2018-07-25 16:44
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Preiļi
Medību stāžs: no 2012
Aprīkojums: Beretta Urika
Suņi: Nav
06.02.2013. 09:52
Šādu kūpinātavu redzēju kaimiņu zemē, varbūt var smelties kādu ideju.
Jānis Jaundzems
Dzintars Graudužis
Biedriba Medniekiem.lv
Dzintars Graudužis
Pēdējo reizi manīts 2019-11-17 18:26
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Rīgas raj.Inčukalns
Medību stāžs: Labs laiks jau pagājis
Aprīkojums: gludais,kombi,vītne
02.02.2013. 05:37
:D:D,Uldi protams hi hi bet Igaunijā lāčus medī,var trāpīt uz degustēšanu ,nejauši.Par lūsi gan zinu,nekādas smakas,tīra balta gaļiņa!Kad man Amerikānis teica ka var ēst rakūnu(jenots skalotājs),tad gan es domīgs paliku:):)?!
Uldis Spārns
Uldis Spārns
Pēdējo reizi manīts 2019-11-17 10:34
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Liepājas raj.
Medību stāžs: No 1993g.
Aprīkojums: Benelli Comfort 12 kal.
Suņi: Latvijas Dzinējs brunčos, vārdā Gunta,
01.02.2013. 21:47
Nu par to lāča gaļu vēl jāstrīdās.
Katru brīvdienu taisu no tās šašlikus un steikus,
vēl nekas nav noticis, jo marinēju. Tartaru arī iesaku, no lāča gaļas,
bet tāda īpatnēja piegarša, mazuma. Lūsi gan atdodu kaimiņiem, nepatīk kaķa smaka.
;-)
Gvido Ķepītis
Gvido Ķepītis
Pēdējo reizi manīts 2017-02-19 13:21
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Smiltene
Medību stāžs: 20
Aprīkojums: Fausti Stefano 12 kal; Iž 16 kal; Marlin 983 T 22 WMR;
Suņi: 2 Latvijas dzinēji un gs. taksis
Medību trofejas: 6
01.02.2013. 18:15
Nekādi nevaru saprast,kā varēja samainīties ar vietām mans koments ar Ulda S. komentu,viņš taču bija pirms manējā, laikam tiešām 1. aprīlis.