Ģirt, Andi.... Ministru kabineta noteikumi Nr.625 „Alkohola, narkotisko, psihotropo vai toksisko vielu ietekmes pārbaudes kārtība" norāda kārtību kādā nosaka vai persona ir lietojusi alkoholu vai nav. Kārtību nosaka likums un noteikumi nevis medību foruma dalībnieki.
www.likumi.lv/doc.php?id=176425
Slēpts
28.05.2013. 21:56
Nu tad paņem un izlasi vēlreiz, ja vēl nesaprotu, tad vēlreiz utt.
Slēpts
28.05.2013. 22:02
un ja Māri tiešām tā ir kā tu saki, tad iedomājies, cik jaunie vadītāji ir palikuši bez vākiem nelikumīgi, jo tiem tak ņem nost jau no 0.2
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
28.05.2013. 22:32
no jaunā gada jaunajiem šoferiem nedrīkst būt pat 0.2promiles vispār vāks, man draudzene pirms 3menešiem pabeidza kursus i tagad ballē pat šampja glāzi nedrīkst izdzert :(
Un precizitāte līdz 120 m būs tāda pati kā ar gludo(paradoksu) un labām lodēm :))
Es vairs nemokos - Becasieri tirgošu nost; Tik jāatgriežas Latvijā jāsašauj smuki mērķi uz 120 m, lai būtu ko sludinājumam pielikt :)) Pirku dzinējmedībām, tagad aizvietošu ar Sauer 303XT 9,3x62 mm ...
Jaunu ameriku citiem laikam neatklāšu (sev gan atklāju) - bet universālu ieroču nav.. Tapēc katram medību veidam vajag savu..
Uz pīlēm gludo vai automātu (tur man Beretta), uz dzinējmedībām spico automātu (9,3x62) + uz gaidi arī ar to pilnīgi pietiek; bebrs, lapsa un pārējie mošķīši - kaut kas sākot no WMR līdz 6,5x55 mm (par to gan vēl štukoju..). Parādīsies iespēja braukt kalnu āžus dzenāt - būs jāņem nākamais :)))
Slēpts
29.05.2013. 07:37
Ir jau vēl ari gludā SAIGA , tad vispār problēmu nav :))))
Man derētu gludā saiga -paradoks/magnum. Noteikti lielisks verķis.Precīzs ,universāls un drošs.Un ja vēl ar plastmasas apdari, tad vispār ,tādam ierocim Latvijā konkurentu nav.:)
www.likumi.lv/doc.php?id=176425
Es vairs nemokos - Becasieri tirgošu nost; Tik jāatgriežas Latvijā jāsašauj smuki mērķi uz 120 m, lai būtu ko sludinājumam pielikt :)) Pirku dzinējmedībām, tagad aizvietošu ar Sauer 303XT 9,3x62 mm ...
Jaunu ameriku citiem laikam neatklāšu (sev gan atklāju) - bet universālu ieroču nav.. Tapēc katram medību veidam vajag savu..
Uz pīlēm gludo vai automātu (tur man Beretta), uz dzinējmedībām spico automātu (9,3x62) + uz gaidi arī ar to pilnīgi pietiek; bebrs, lapsa un pārējie mošķīši - kaut kas sākot no WMR līdz 6,5x55 mm (par to gan vēl štukoju..). Parādīsies iespēja braukt kalnu āžus dzenāt - būs jāņem nākamais :)))