1,85 Ls/gb - Hubertā. Bet kādu laiku jau kā beidzies ( es izpirku :)). Gatis solīja, ka uz maija beigām būšot jauns pievedums. Bet vai cena būs tā pati - nezinu..
Diemžēl pašlaik neesmu Latvijā, tāpēc nav pēdējo mērķu bilžu, kuros pēc guns.ru labākā parauga ir viss pa smuko: ar el.bīdmēru attālums starp centriem, attālums līdz mērķim caur rangefinderu, vienā mērķī divas grupas ( gan pa 3 nevis 5 šāvieniem) utt...
Telefonā atradu šādu bildi no pagājušā gada rudens.
Šauts ar:
Silma Beccasier
Hornady SST
Bushnell Elite 1-6,5x24 IR
Attālums : 120 m
Šauts stāvus no atbalsta.
Slēpts
26.05.2013. 22:21
Jānis Reblis
Šodien, 14:20
Pag pag atvedīsi bisi notestēsim kārtīgi maltas upē, arī uz izrurību :D es esmu gatavs savu MC iebāzt dūņās a tu savu jauno varēsi? un tikai pāctam nonāksim pie šaušanas!
Tu Jānīt, tur tai Īdeņas bargajā ziemā nēsi gadijumā bez cepures pa āru staigājis?
:D viskas dzīvē gadās i dubļi stobrā, gribējās zināt uz ko Intars gatavs lai pierādītu ka Browning labāks par IŽ
Gadās gan tie dubļi stobrā, kad pālī atbalstās ar stobra galu pret zemi...
Un nosaukums vien jau ir labāks...
Vienā gan IŽ varētu būt labāks par brauniņu - ja visus Latvijā pieejamos IŽ'us nosūtītu uz Liepāju - Metalurgs būtu glābts :)
Jāni, Da ne Brauniņš, bet Beretta Xtrema. Kaut gan starpības nekādas... Tā jau tu nākošreiz nonāksi, ka Intars bij iebāzis dubļos Kiegerhofu vai dabūjis 5 merčus ar Sako TRG42 :)))
Telefonā atradu šādu bildi no pagājušā gada rudens.
Šauts ar:
Silma Beccasier
Hornady SST
Bushnell Elite 1-6,5x24 IR
Attālums : 120 m
Šauts stāvus no atbalsta.
Jānis Reblis
Šodien, 14:20
Pag pag atvedīsi bisi notestēsim kārtīgi maltas upē, arī uz izrurību :D es esmu gatavs savu MC iebāzt dūņās a tu savu jauno varēsi? un tikai pāctam nonāksim pie šaušanas!
Tu Jānīt, tur tai Īdeņas bargajā ziemā nēsi gadijumā bez cepures pa āru staigājis?
Gadās gan tie dubļi stobrā, kad pālī atbalstās ar stobra galu pret zemi...
Un nosaukums vien jau ir labāks...
Vienā gan IŽ varētu būt labāks par brauniņu - ja visus Latvijā pieejamos IŽ'us nosūtītu uz Liepāju - Metalurgs būtu glābts :)