Kur mans draugs Jānis Reblis? Viņam drošvien' ir ko teikt šajā sakarā :))
Jāni - ar šitādu uz pīlēm/zosīm slabo ???
Ko Tu tur māžojies ar to Saigu 223-ā :)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
29.05.2013. 12:51
Es kad ar Dunduru apspriedos par 223. viņš man stāstīja ka viņam trīs Saiga-12 esot un ejot ļoti labi nekādas vainas, bet 2 no 3 bija nokāvis, viņam savi veidi kā to panākt :D pēc viņa teiktā labs šaujamais, piestāstīja pilnas ausis, gandrīz vai pats sagribēju pirkt, bet man pietiek ar MC i tam es varu garo magazīnu pielikt tikai negribas ar tādu trubu nēsāties apkārt 36Ls maksā :)
Jautājums tikai vai ir atļauts iegādāties Saiga12 preikš medībām?
Nu bļ.....! Tā tik ir manta! Tas garais radziņš vien ir ko vērts. Kā izbliež tukšu , viens liels caurums pāri paliek! Pīles ar visas uzreiz manējās.Nu tās kas citu mednieku laivās točna. Un jā tāds stroķis rokās no pārbaudēm vispār nav ko raustīties. Lai tie pārbaudītāji paši baidās. Vēl tikai granātmetējs zem stobra derētu, pilnai laimei.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
30.05.2013. 00:15
mda :D tas ir pipec, vajag statīvu :D ja nemaldos magazīna svēra ap 5kg(pilna), ka tik FPS RUSSIA viņu netestēja, kkurā video bija tikai neatceros kurā.
:D:D
Tipisks ireocis priekš jēņķiem un viņi arī ir sajūsmā, cik esmu skatījies arī citos video. Ar domu, jo vairāk patronu izšaušu mērķa virzienā, jo lielāka iespēja, ka kāds lādiņš trāpīs!Skrotīm un renkām ganjau labs! Tik cik daudz esmu lasījis, krievi gan paši šo ieroci pamatīgi noliek.
Jāni - ar šitādu uz pīlēm/zosīm slabo ???
Ko Tu tur māžojies ar to Saigu 223-ā :)
Jautājums tikai vai ir atļauts iegādāties Saiga12 preikš medībām?
Sapnis vasaras naktī !!!
:-)))
Tipisks ireocis priekš jēņķiem un viņi arī ir sajūsmā, cik esmu skatījies arī citos video. Ar domu, jo vairāk patronu izšaušu mērķa virzienā, jo lielāka iespēja, ka kāds lādiņš trāpīs!Skrotīm un renkām ganjau labs! Tik cik daudz esmu lasījis, krievi gan paši šo ieroci pamatīgi noliek.