Prezīti var izmantot kā blašķi un daudz dzeramā ūdens paņemt līdzi! :) vai arī ja sanākt ilgāk būt kopā ar nerātnām vāverītēm - tīri labi noderētu! Tikai jaizvēlas viens no veidiem lietošanai!
Saturs - verķis iekš .460 vai .500, nazis, kompass, signālspogulītis, svilpe, ķēdes zāģītis, divas "kosmiskās segas" un šķiļamdzelzs. Bet tie četri iepakojumi labajā pusē nav tas, ko jūs padomājāt, tās ir iekuru skaidiņas hermētiskās paciņās :)
Gint - manuprāt tipisks igaunis zina, ka lācim klāt līst nevajag. Tipisks latvijas iedzīvotājs 100% centīsies nobildēt ar savu viedtālruni un ielikt facebook :) Lai labāka bilde - ies klāt. Lācis var mukt prom, bet var arī uzbrukt.
Bez tam "daži lāči" bija visus gadus, bet tik daudz lāču novērojumu, cik pēdējā laikā, nav bijuši, vismaz publiski. Tā kā cilvēku skaits samazinās, tīri subjektīvi pieņemu, ka novērojumu biežums pieaug dēļ lāču skaita pieauguma.
Džentlmeņa izdzīvošanas komplekts no jeņķiem praktiskajiem :)
Slēpts
23.08.2013. 13:00
Ļoti šaubos, ka dēļ dažiem lāčiem būs kādi incidenti ar cilvēkiem. Igauņiem lāču ir krietni vairāk jau sen - nekādi ogotāji nekad nav nokosti! Pats esmu bijis Altajā un Hibīnu taigās, kur lāču ir krietni vairāk - nu nenesas viņi kā apsviluši ogotājus meklējot!
Lāča gadījumā būs/paliks pēdas. Tur kā reizi varēs konstatēt, ja vien notikums nenotiks "Amazonas mūžamežos", piemēram, Lubāna ezera apkārtnē un vēl pāris tādās savdabīgās vietās, kur cilvēks ir reta parādība.
Katram meža apmeklētājam ieteicamais džentelmeņa komplekts: .357 mag double action revolveris (ar garu stobru) aiz jostas un mačete :)
Bet, ja nopietni, man arī ir tāds čujs, ka robeža, kad kaut kas notiks, ir tuvu. Nu nemāk mūsu cilvēki uzvesties mežā saskarsmē ar tik bīstamu dzīvnieku kā lācis.
Es tiešām tieši to arī padomāju, ko Tu padomāji, ka mēs padomājām :D:D:D:D:D
Bez tam "daži lāči" bija visus gadus, bet tik daudz lāču novērojumu, cik pēdējā laikā, nav bijuši, vismaz publiski. Tā kā cilvēku skaits samazinās, tīri subjektīvi pieņemu, ka novērojumu biežums pieaug dēļ lāču skaita pieauguma.
Bet, ja nopietni, man arī ir tāds čujs, ka robeža, kad kaut kas notiks, ir tuvu. Nu nemāk mūsu cilvēki uzvesties mežā saskarsmē ar tik bīstamu dzīvnieku kā lācis.