Man pašam ir Mp 153, nu varbūt esmu no tiem laimīgajiem, kam trāpijies labs, bet nu ar lodēm iet ļoti labi bez punkta, šāvis esmu pietiekami daudz. Protams nenoliedzu ka patīkamāk rokās turēt brauniņu vai binelli, bet divu gadu aktīvu medību laikā nereizi nav pievīlis, lodes pašaujot pa papīru piemeklēju labi iet monolīts 28, un Rottweil exact. Esmu ļoti apmierināts, labi izskats viņam nav nostrādāts ideāli, bet nejau riekstkoks un gravējumi šauj......
Jā, Jāni - Andis pat Nagļos ir bijis pīles klapēt:)))
Čangaliski tikai nemāk, bet nu ar laiku iemācīsim.
Ir viņam arī zināma (pastarpināta) saistība ar Latvijas medniekbodēm, tā ka par ieročiem - kur, kas, pa cik - zina visu :)
Gandrīz :)
p.s.
Par to kolumbiešu pulveri - labs joks !
Es rīt varu dabūt 2 mp 153 un 1 mp 155 kas bez sarkanā punkta nav izmantojami ar lodēm, jau uz metriem 25. Ar sarkanajiem punktiem protams piedzen kā vajag, bet pēc gada ilgas lietošanas, nepārāk aktīvā režīmā (apmēram 100 šāvieni), man draugam kroms lobās no aizslēga nost.
Slēpts
10.02.2014. 22:42
šitā tēma man atgādināja vienu joku:
*Jānis lieto parasto pulveri "Dosia". Renārs dārgo - kolumbiešu. Abiem jumtu norauj vienādi. Tad kāpēc pārmaksāt? :D
P.S
Pats arī lietoju "kolumbiešu":D, laikam vajadzēs pāriet atpakaļ uz "pižiku", pie nosacijuma ja sapratīšu kā to airi pareizi paņemt rokās un pēc viņa pašam pielocīties.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Lisa, Džimbo, Rokijs, Kleo
Medību trofejas: 21
10.02.2014. 21:11
Te runā par brāķiem, bet reāli es nevienu brāķi vēl neesmu redzējis un pie mums medī gandrīz ar tādiem vien, brauningus un citus štruntus klemmējam gan esmu redzējis pietiekami. Man pašam ir 3 krieva ieroči tēvam 3 un neviens nekļiņi un šauj precīzi. Nu tad nosauc iemeslu kāpēc pārmaksāt??? Ja pats šaut nemāki viegli vainot ieroci! A tiem kas sapirkuši dārgos kauns jau atzīties ka nevar trāpīt!
Jā, Mossbergu pieskaitīt "treknajam" galam nu gan nevajadzētu :) Piem., Mossberga 930 vienīgā problēma - minimālā stobra lufte, pastobres fiksācijas skrūvi var griezt kaut gan stangām - minimāla luftīte ir....
Aiz kā pa lielam jālodē klāt stobram tēmēšanas ierīces stiprinājums.
Citādāk - darba lops.
Čangaliski tikai nemāk, bet nu ar laiku iemācīsim.
Ir viņam arī zināma (pastarpināta) saistība ar Latvijas medniekbodēm, tā ka par ieročiem - kur, kas, pa cik - zina visu :)
Gandrīz :)
p.s.
Par to kolumbiešu pulveri - labs joks !
*Jānis lieto parasto pulveri "Dosia". Renārs dārgo - kolumbiešu. Abiem jumtu norauj vienādi. Tad kāpēc pārmaksāt? :D
P.S
Pats arī lietoju "kolumbiešu":D, laikam vajadzēs pāriet atpakaļ uz "pižiku", pie nosacijuma ja sapratīšu kā to airi pareizi paņemt rokās un pēc viņa pašam pielocīties.
Aiz kā pa lielam jālodē klāt stobram tēmēšanas ierīces stiprinājums.
Citādāk - darba lops.