Man tas pats Ivar kad medībās iziet zvērs ne tev atsitiena nav, ne skaņas, man ar tā liekas :) Bet kolēgi gan palecas gaisa no manas gaubicas skaņas :)
Slēpts
19.03.2014. 09:06
austiņas jau nelieto tikai sava komforta uzlabošanai, bet dzirdes aparāta saudzēšanai ;)
Jā ,austiņas protams ļoti labi noder dzirdes aparāta saudzēšanai, bet es viņas spēju uzvilkt tikai šautuvē, jo lai arī ar tām var labāk dzirdēt , man medību procesā tomēr gribas ar savu ausi saklausīt medījuma tuvošanos un kad jāspiež uz mēlīti , tad par to troksni vispār nedomā. :))
300m Čab un uršk :) Un nervi ar saspīlēti, kāpēc nenāk tuvāk, kā pietuvoties un sēdi kā uz naglām :) Ne pieiet ne nomedīt :) Tikai labi ka ausu galus redzi :) Protam ir gadījumi kad vari arī veiksmīgi pielīst, bet cik bija gadījumu redzi ausu galiņus dzirdi, bet neko izdarīt nevari, jo pielīst nereāli :) Tā arī gadās :)
Šautuvē piekrītu austiņas laba lieta, bet medībās man patīk bez tām sēdēt. Vienreiz izšaujot dzirdi nesabojāsi, bet kā šautuve tur jā dzirdi var pabojāt pie tam riktīgi!
Slēpts
19.03.2014. 11:06
arī 1x izgrabinot dzirde tiek pa druskai neatgreizeniski bojāta
P.S es pats ar nelietoju austiņas medībās :D vēl jau tak dzird :D
Uz gaidi austiņas ir vienmēr līdzi,apliktas ap kaklu , brīdī kad izvēle veikta kurš dosies uz dieva dārzu uzlieku austiņas un vis kārtībā, kautgan manam kalibram viņas itkā nebūtu vajadzīgas,bet gribu vēl pensijas gados dzirdēt kā tālumā cūkas nāk!!!
Piemēram - Browning Bar ar FNAR laidēm
Šautuvē piekrītu austiņas laba lieta, bet medībās man patīk bez tām sēdēt. Vienreiz izšaujot dzirdi nesabojāsi, bet kā šautuve tur jā dzirdi var pabojāt pie tam riktīgi!
P.S es pats ar nelietoju austiņas medībās :D vēl jau tak dzird :D