Uldi - pārlieku daudz grādīgais pirmdienas vakarā, ka tādi murgi? :)
Slēpts
14.04.2014. 23:11
Savage Axsis tas ir lētuma kalngals. Manam, darbinot aizslēgu tas sitās pret optiku, bet problēma atrisinājās pēc dažām veiklām kustībām ar fleksi... pēc tam smilšpapīri, melninātājs un izskatās tikpat slikti kā iepriekš :D
Slēpts
08.04.2014. 07:07
kas vainas stock optikai? domāju tieši trāpīšanas ziņa, tas ka vakarā nevar redzēt tas cita lieta
kas attiecas uz budžeta uzstādījumiem starp Savage Axis un Mossberg, ar optiku, kas nāk komplektācijā - ņem to, kas pēc sajūtām patīk labāk pašam. Jo abi labi vienlīdz draņķīgi. Tas ir, šaut var un trāpīt var ar abiem. Bet kā jau tev sākumā teica, atšķirība ir optikā. Karabīne, kaut arī izteikti lētā gala Axis vai Mossberg līmenī, šaus labāk par tevi (iespējams, protams, :) ), kamēr slikta optika šo karabīnes potenciālu neļaus realizēt. Es pats savlaik paņēmu Savage 111, ar AccuTrigger nolaižamo mehānismu, ar ko Axis nav apgādāts (cenas nosišanas dēļ). (šo mehānismu nekautrējies nokopēt arī Mossbergs, nosaucot to savādāk) Un to optiku, kas Savage bija virsū, es norāvu pēc nedēļas un uzliku vietā normālu Leupold VX-III 3,5-10x50, kas maksāja tikpat, cik pati karabīne. Un nu man vairs nav attaisnojuma, kāpēc nevaru trāpīt :))
Es jau nepirktu tos jaunas letas vitnes kopa ar optiku,ka par to naudu var nopirkt DE lietotas labas firmas ierocus ar labam optikam.Un jau ir parbauditi,nu protams ka tikai jamekle piedavajumi.
Andi, to nospiedienu es atregulēju mazliet garāku.
Un pateicoties Tev tagad es varu pilnvērtīgi piedalīties diskusijā par IŽ-18, jo tagad man ir optikas stiprinājums(bāze) no pižika ! :)))
Vismaz ar vieglu sirdi varēs novelt vainu uz stiprinājumu, kad lodes nelidos tur kur gribās :))))
Un pateicoties Tev tagad es varu pilnvērtīgi piedalīties diskusijā par IŽ-18, jo tagad man ir optikas stiprinājums(bāze) no pižika ! :)))
Vismaz ar vieglu sirdi varēs novelt vainu uz stiprinājumu, kad lodes nelidos tur kur gribās :))))