Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
05.06.2014. 17:37
Nebija laika vairāk uzrakstīt - tāpēc tagad.Man Mpeška ir ar AKAH sarkano punktu .Piešauta ar 32 monolītenēm un tagad no 50 m katru šāvienu var trāpīt pa noliktu lidojošo stenda šķīvīti .Esmu pa škivišiem mačijis 3. stundās ap 150 šāviņu un nekas nesalūza un neatdalījās .Labs darba zirgs - ja tev stāsta ka mēsls - netici . Man 155. ir darba zirgs dzinējmedībās .Manējai vajadzēja tikai pareizi laidni noregulēt .Viss mehānisms gan izskatās kā ar cirvi tēsts , bet strādā labi(+vai- temp.). Atsitiens maigāks kā parastai bisei .
Suņi: Greisa-vāciete,kas pat stirnas nedzenā,bet dzērājus neieredz .Moča rāmi kož uz pusēm .
05.06.2014. 17:09
Man ir kocene .Nekādu problēmu .Ar sporteņu pārlādēšanu ir kā ir - citu firmu pārlādē citu nē .Pārsvarā šauju ar 32 monolītenēm .Iet perfekti .Salīdzinoši viegls un ērts stroķis .Viena lieta gan skali pielādējās .
Cik ilgi Tu lieto CAMO? Krāsa ar laiku nedzēšas nost?
Slēpts
05.06.2014. 13:45
Ir man MP-155 CAMO plastmasā.... pirkts speciāli pīlēm un zaķiem! Ar lodēm šaut nav plānots, bet ir mēģināts - sportenes (lodes) standarta regulējumā nepārlādē! Sportenes-skrotis nepārlādē 50% .... tagad nedaudz ''pieregulēju'', bet neesmu testējis! Toties ar magnumiem var bliezt bez bailēm - kā jau pusautomāts - noamortizē labi! Nezinu kā tur un ko citi tīra pēc 100, 200 vai 1000 šāvieniem - es tīru pēc katrām medībām vai šautuves apmeklējuma - visu izjaucu, izslauku un nedaudz ieeļļoju! Par precizitāti nesūdzos - tā vairāk atkarīga no paša un patronām (kūļa blīvums)! Ziemā uz zaķiem pa lielajiem saliem arī nekādu problēmu nebija!
Kolektīva biedram ir ar koka laidi - vēl itkā nav plīsusi! Viņš mauc arī ar lodēm... ir kritušie... :)
Katrs ja uprotams savējo liela, bet nu es par savu galīgi nesūdzos! Galvenais - veikalā paņēmu rokās, aizvēru acis, ieplecoju - atveru acis - acs+sliede+muška = perfekti! Un manuprāt - tas ir galvenais!
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
05.06.2014. 13:24
Koļēgam koka laide pirmajās pīlēs saplīsa, tāpēc tikai plastmasu.
Līdz ~100 šāvienam pārlādēja labi, kas būs tālāk, redzēs augusta otrās sestdienas pēcpusdienā..
Kolektīva biedram ir ar koka laidi - vēl itkā nav plīsusi! Viņš mauc arī ar lodēm... ir kritušie... :)
Katrs ja uprotams savējo liela, bet nu es par savu galīgi nesūdzos! Galvenais - veikalā paņēmu rokās, aizvēru acis, ieplecoju - atveru acis - acs+sliede+muška = perfekti! Un manuprāt - tas ir galvenais!
Līdz ~100 šāvienam pārlādēja labi, kas būs tālāk, redzēs augusta otrās sestdienas pēcpusdienā..
Cik bieži gāzes kameras vajag tīrīt? 100 šāvieni?
man otraja sezona koka laidne saplaisaja'
precizitate ir ok,un ar parladesanu ar viss kartiba