Nemot vērā ka steeli parasti nāk konteineros.Maniem lūzniem stobri kā bija spoguli, ta palikußi tik pat gludi. Esmu gan izbliezis tikai kādus 100 ßāvienus.
Slēpts
03.06.2015. 09:06
man tozam arī nav tā zīme, izmantoju pēc iegūtā info attiecīgu steel munīciju un nekas vēl nav noticis, problēmas var sākties ar čoku - var izplest lielāku :D tapēc ir jāzin ko un kapēc stumj stobrā ;)
Ja ir maināmi čoki un 76 patrontelpa, tad jau līdz kādiem 4mm skrotīm var neiespringt par to zīmi ieskrūvē max pusīti un vālē
Aprīkojums: IŽ-27, MP-153, Savage MARK-II 22LR, REMINGTON 700 SPS VARMINT
Suņi: Kurchārs
Medību trofejas: 3
02.06.2015. 22:03
Varbūt kāds zin kur var nopirkt MP-155 ar stobru kurš paredzēts arī tèrauda munīcijai? (Uz stobra ir speciāls markējums līdzīgs puķei). Interesē jauni divi gabali.
Aprīkojums: IŽ-27, MP-153, Savage MARK-II 22LR, REMINGTON 700 SPS VARMINT
Suņi: Kurchārs
Medību trofejas: 3
29.05.2015. 10:52
Vai kāds zin ko nozīmē marķējums "S" uz MP-155 stobra?
Slēpts
04.02.2015. 10:42
Šeit parādīta viena metode MP-153:
[youtube::x2vBe4BFm0k]
bet manam MP-155 tā kautkā nenostrādāja (kautkur komentāros atradu, ka jaunajiem un rietumu ieročiem esot speciāla aizsardzība, kas neļauj šādi ''veikt šāvienu'')
Toties ļoti labi darbojas metode ''ar kociņu'' :
[youtube::hx9FEI8UIRk]
Man arī ir MP 153 jau 3 gadus, bet vēl neesmu atkodis, kā to gaili var nolaist "nesitot pa tukšo". Būtu ļotiateicīgs, ja kāds to varētu nodemonstŗēt vai sakarīgi izstāstī.
Paldies!
Ja ir maināmi čoki un 76 patrontelpa, tad jau līdz kādiem 4mm skrotīm var neiespringt par to zīmi ieskrūvē max pusīti un vālē
Citāts no MP-155 ieroču pases.
Bet pēc instrukcijas jābūt zīmējumam, kad var pielietot tērauda munīciju.
[youtube::x2vBe4BFm0k]
bet manam MP-155 tā kautkā nenostrādāja (kautkur komentāros atradu, ka jaunajiem un rietumu ieročiem esot speciāla aizsardzība, kas neļauj šādi ''veikt šāvienu'')
Toties ļoti labi darbojas metode ''ar kociņu'' :
[youtube::hx9FEI8UIRk]
Paldies!